Nieuws

Videobellen met Floortec Schilten

Vanwege de nieuwe maatregelen biedt Floortec Schilten nu nieuwe mogelijkheden om uw nieuwe product uit te zoeken: een videogesprek.

Stel: u bent op zoek naar een nieuwe vloer of trap maar u kunt vanwege de gedeeltelijke lockdown nergens terecht voor advies of om een kleur uit te zoeken. Helaas. Maar niet getreurd: u kunt wel bij ons terecht, zij het digitaal! Wij bieden u namelijk diverse mogelijkheden om met ons te videobellen en zo toch een goede indruk op te doen van de mogelijkheden.

Wij geven u graag een virtuele rondleiding door de showroom via bijvoorbeeld Skype, Teams of WhatsApp videobellen. Zo kunt u alle kleuren en mogelijkheden met onze medewerker doornemen en toch advies ontvangen. Heeft u interesse en wilt u de kleuren in het echt zien? Dan komen wij bij u langs om de trap of vloer op te meten, onze medewerker neemt dan ook voorbeelden van de gekozen kleuren mee.

Zoals u leest zijn er ook in deze periode dus genoeg mogelijkheden om toch de service te krijgen die u van Floortec Schilten gewend bent!

Delen: