Nieuws

Werkzaamheden in verband met corona

Ondanks het toeslaande coronavirus hebben wij u ondanks eerdere maatregelen altijd kunnen helpen. Soms op afstand en met een mondkapje. Soms zelfs alleen digitaal. Gelukkig is onze showroom weer geopend en bent u van harte welkom om uw mooie nieuwe vloer of trap uit te komen zoeken!

Uitvoerende werkzaamheden

De nieuwe extra maatregelen houden voor ons in dat wij wel de uitvoerende werkzaamheden mogen voortzetten. Heeft u al een afspraak met ons staan, dan kan deze doorgaans gewoon plaatsvinden op de afgesproken tijd. Heeft u bijvoorbeeld waterschade op uw houten vloer? Ook het repareren hiervan kan momenteel doorgang vinden. Tevens is het machinale/periodieke onderhoud van de vloer toegestaan.

Showroom

Onze showroom is geopend. Ziet u een bezoek aan de showroom toch niet zitten? Dan kunnen wij u digitaal advies verlenen. Sinds kort is het namelijk ook mogelijk om met ons te videobellen, wij geven u dan een virtuele rondleiding door onze showroom. Ook voor (extra) telefonisch advies maken wij tijd vrij. Heeft u vragen over het renoveren van bijvoorbeeld de trap of de houten vloer? Wij kunnen zowel trappen als vloeren vaak ook redelijk goed beoordelen aan de hand van foto’s. Vraag onze medewerker naar de mogelijkheden.

Afspraak

Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze, hoe specifiek uw voorkeur ook kan zijn. Hiervoor is het verstandig om goed en betrouwbaar advies in te winnen. Wilt u extra of specifiek advies ontvangen? Dan nodigen wij u uit een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Wij zorgen dan dat, op het door u gewenste moment, onze collega voor u klaar staat.

(Video-)belafspraak

Vanaf nu is het mogelijk om met ons een belafspraak in te plannen. Wij maken dan een vooraf besproken tijd voor u vrij. In deze besproken periode kunt u extra advies opvragen bij onze medewerker over de gewenste werkzaamheden of producten. Ook is het mogelijk om te beeldbellen/videobellen via WhatsApp, Skype of Teams. Vraag onze medewerker om een afspraak met u in te plannen.

Inmeten en noodzakelijk advies aan huis

Gelukkig is er binnen de huidige maatregelen ruimte voor het inmeten en het geven van advies aan huis. Onze medewerker mag bij u ter plaatse bijvoorbeeld een vloer inspecteren en herstelmogelijkheden opnemen en eventueel bespreken.

Tot slot

Heeft u vragen? Dan kunt u via de email of ons telefoonnummer contact met ons opnemen. Ruimte voor verbetering is er wat ons betreft altijd. Heeft u een tip? Deze gehele periode staan wij open voor nieuwe input en danken wij u voor uw begrip.

Delen: