Nieuws

Werkzaamheden in verband met corona

Een ongebruikelijk bericht voor een heel ongebruikelijke situatie. U heeft ongetwijfeld, net als ons, kennis genomen van de nieuwe maatregelen van de overheid in verband met het covid-19 virus. Tot nu toe hebben wij u ondanks eerdere maatregelen altijd kunnen helpen, zij het op afstand en met een mondkapje.

Uitvoerende werkzaamheden

De nieuwe extra maatregelen houden voor ons in dat wij wel de uitvoerende werkzaamheden mogen voortzetten. Heeft u al een afspraak met ons staan, dan kan deze doorgaans gewoon plaatsvinden op de afgesproken tijd. Heeft u bijvoorbeeld waterschade op uw houten vloer? Ook het repareren hiervan kan momenteel doorgang vinden. Tevens is het machinale/periodieke onderhoud van de vloer toegestaan.

Showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Ziet u een bezoek aan de showroom toch niet zitten? Dan kunnen wij u digitaal advies verlenen. Sinds kort is het namelijk ook mogelijk om met ons te videobellen, wij geven u dan een virtuele rondleiding door onze showroom. Ook voor (extra) telefonisch advies maken wij tijd vrij. Heeft u vragen over het renoveren van bijvoorbeeld de trap of de houten vloer? Wij kunnen zowel trappen als vloeren vaak ook redelijk goed beoordelen aan de hand van foto’s. Vraag onze medewerker naar de mogelijkheden.

(Video-)belafspraak

Vanaf nu is het mogelijk om met ons een belafspraak in te plannen. Wij maken dan een vooraf besproken tijd voor u vrij. In deze besproken periode kunt u extra advies opvragen bij onze medewerker over de gewenste werkzaamheden of producten. Ook is het mogelijk om te beeldbellen/videobellen via WhatsApp, Skype of Teams. Vraag onze medewerker om een afspraak met u in te plannen.

Inmeten en noodzakelijk advies aan huis

Gelukkig is er binnen de nieuwe maatregelen tot het inmeten en het geven van noodzakelijk advies aan huis. Onze medewerker mag bij u ter plaatse bijvoorbeeld een vloer inspecteren en herstelmogelijkheden opnemen en eventueel bespreken. Ook voor het adviesgesprekken zijn wij zoekende naar alternatieven.

Tot slot

Wij hopen u spoedig weer zoals gebruikelijk te kunnen helpen. Tot die tijd staan wij open voor nieuwe input en wij danken u voor uw begrip.

Delen: