Eigenschappen van de Lyvin pvc vloer

De voordelen van Quick Step Livyn

Stap binnen in de wereld van Livyn, een collectie comfortabele kwaliteitsvloeren met de natuurlijke uitstraling van hout en alle praktische voordelen van een vinylvloer.

Volledig waterdicht

Livyn-vloeren zijn gemaakt van vinyl van topkwaliteit, waardoor ze 100% waterdicht zijn. Het is de perfecte keuze voor toepassingen in badkamers en keukens.

Buitengewoon slijtvast en geluiddempend

De slijtvaste Livyn-vinylvloeren kunnen tegen een stootje. Ze voelen bovendien erg prettig aan en zijn stil en comfortabel om op te lopen. Met andere woorden, Livyn-vloeren beperken het geluid van voetstappen en vergroten het comfort van je woning.

Trendy dessins

Quick-Step volgt de nieuwste ontwikkelingen in de mode, de architectuur en het interieurdesign op de voet – en met passie. Dat is te merken aan de trendy look van onze Livyn-collectie. De kleuren en het houtkarakter van onze Livyn-vloeren zijn zodanig geselecteerd dat ze bij vele smaken passen. Het elegante plankformaat laat de houtpatronen bovendien helemaal tot hun recht komen.

Innovatieve afwerking

Dankzij de passende oppervlaktestructuur stralen Livyn-vinylvloeren karakter en authenticiteit uit. Dit authentieke plankeffect – met de diepste groeven op de markt – wordt versterkt of verzacht door de innovatieve afwerking van de randen van de planken. Donkere groeven zullen bijvoorbeeld het verweerde karakter van je vloer benadrukken, terwijl lichtere groeven het uiterlijk kunnen verzachten.

Gemakkelijk te plaatsen

In 1997 was Quick-Step de eerste fabrikant die een lijmloos geïntegreerd kliksysteem voor laminaatvloeren aanbood. Dit revolutionaire ‘Uniclic’ systeem is sindsdien wereldwijd gepatenteerd en heeft een hele reeks internationale prijzen gewonnen. Vandaag zijn de voordelen van het Uniclic systeem ook beschikbaar in de Livyn Essential Click V4 collectie.

Kinderbestendig

Quick-Step weet dat je het druk hebt en een thuis wil die je gemakkelijk kan schoonmaken. Daarom hebben onze Livyn vloeren een verzegeld oppervlak en een beschermende PU coating die vuil en vlekken voorkomt. Je kunt koffie, vruchtensap of jam gewoon opvegen. Met hun sterke, duurzame oppervlaktelaag zijn Livyn-vinylvloeren bovendien ideaal voor intensief gebruikte ruimten.

Warm karakter

Livyn-vinylvloeren voelen niet alleen aangenaam en warm aan, maar zijn ook zacht, zodat je in de verleiding komt om in huis op blote voeten te lopen. En omdat vinyl warmte goed geleidt, is het de perfecte partner voor vloerverwarming en/of -koeling. Comfort gegarandeerd!

Ideaal voor renovaties

Livyn-vinylvloeren zijn dun en flexibel, zodat je ze gemakkelijk op bestaande egale vloerbedekkingen kunt plaatsen. Dat spaart je het werk van de verwijdering van de oude vloerbekleding. Je kunt je ruimte zonder problemen renoveren.

Een uniek totaalpakket

Quick-Step kiezen is kiezen voor een totaalpakket van producten en diensten. Onze service omvat niet alleen vloeren, maar ook plaatsingstools, passende plinten, profielen en een onderhoudskit. Zo kunnen we de totale kwaliteit van je project garanderen. Onze experts in de winkels geven je bovendien de beste tips voor de plaatsing, de afwerking en het onderhoud van je favoriete vloer.

Ten minste 20 jaar garantie

Quick-Step staat voor topkwaliteit. Al onze vloeren worden uitvoerig getest in ons onderzoekscentrum om te garanderen dat ze aan de strengste kwaliteitseisen voldoen en om ervoor te zorgen dat onze vloeren tegen de zwaarste omstandigheden opgewassen zijn. Onze Livyn-vinylvloeren zijn geen uitzondering: ze krijgen ten minste 20 jaar garantie mee.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen