PVC Traprenovatie

Het is ook mogelijk om uw trap met pvc te bekleden. Dit kan door middel van overzet treden van pvc. Deze zijn in een beperkt aantal dessins leverbaar. Een andere mogelijkheid is het verlijmen van pvc stroken op de traptreden en de neus van de trap te voorzien van een hoekprofiel.

Voordelen van het gebruik van pvc als traprenovatie zijn de dempende en slijtvaste eigenschappen van pvc, ook wel vinyl genoemd. Onder andere ons merk Trenovo levert 6 verschillende kleuren pvc trappen. Bij dit systeem kan eventueel een overzettrede geplaatst worden over de bestaande trap. Wilt u een ander dessin dan kunt u kiezen uit een breed assortiment pvc stroken, echter dan wordt er op de neus van de trap een hoekprofiel geplaatst.

Bij het ons Trenovo systeem is het ook mogelijk om de zijkanten van de trap met pvc te bekleden. Bij de pvc stroken is dat niet mogelijk. Voor de stootborden kunt u kiezen voor een stootbord in de kleur van de trede, maar u kunt ook kiezen voor een stootbord in een aluminium look of ander dessin.

 

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen