Trap-neus profiel

Een trap voorzien van Quick-Step, Hoomline of Douwes Dekker laminaat, het klinkt misschien als onmogelijk. Maar bent u al bekend met onze traprenovaties voorzien van trap-neus profiel? Met dit profiel kunnen wij uw trap voorzien van al het laminaat uit onze gehele vloerencollectie.

Het profiel van dichtbij

Kwaliteit èn aantrekkelijk voor de portemonnee

Net zoals bij laminaatvloeren bestaat laminaat op uw trap uit verschillende lagen, waarvan de bovenlaag bij meerdere types laminaat gebaseerd is op de tekening. Dit zorgt er voor dat de trap aanvoelt als echt hout, maar uiteraard wel de voordelen van laminaat biedt. Vraag onze verkopers naar tips om deze gemakkelijk schoon te maken.

Een laminaatvloer met voelbaar reliëf

Eenheid in uw woning

Voor meer rust in uw woning kunt u er voor kiezen om uw vloer en trap te bekleden met hetzelfde type laminaat. Om het helemaal compleet te maken kunnen we ook de trapleuningen geheel vernieuwen! En heeft u onze opslagservice al overwogen?

DE VOORDELEN VAN HET TRAP-NEUS PROFIEL

  • Veel types laminaat leverbaar
  • Het robuuste profiel geeft u extra zekerheid tegen uitglijden
  • Degelijke uitstraling
  • Al in 1 dag geïnstalleerd
  • Maakt uw trap niet veel dikker
  • Prijstechnisch een heel goede keuze

Advies

U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden voor uw trap te bespreken, of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij komen graag bij u langs om u ter plaatse te adviseren en uw trap te inspecteren zodat we u een goed advies kunnen geven. Is deze traprenovatie voor u te industrieel? Kijk ook eens naar onze laminaat trappen.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen