Vloer- en traprenovatie Alblasserdam

Wanneer u nadenkt over het het renoveren van uw vloer of trap voor uw woning in Alblasserdam, bent u bij Floortec Schilten zeker aan het juiste adres.  De vakmensen van Floortec Schilten zorgen er voor dat uw trap of vloer weer het visitekaartje van uw woning wordt. Wij maken uw vloer weer als nieuw. Het is mogelijk om diverse soorten vloeren te renoveren, bijvoorbeeld parket, houten planken vloeren en natuursteen (bijvoorbeeld marmer, travertin en hardsteen). Liever een compleet nieuwe vloer? Parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer? Kom dan eens naar onze showroom in Dordrecht (op nog geen 10 minuten rijden vanaf Alblasserdam). Onze specialisme is o.a. traprenovatie, dus het o.a. bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp.

In de mooie showroom van Floortec Schilten in Dordrecht kunt u al onze mogelijkheden voor vloeren en trappen komen bekijken. De koffie staat klaar! Wilt u liever eerst telefonisch informatie kunt u contact opnemen met 078-6227214 of u kunt uw vraag mailen. Bij de renovatie van een houten- of natuurstenen vloer kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende vloer inspectie waarbij wij u de juiste behandeling kunnen adviseren en een prijsopgave maken.

Parketschuren

Floortec Schilten schuurt uw houten vloer stofarm. Wanneer wij uw vloer schuren, sluiten wij onze schuurmachines aan op een speciale, daarvoor bestemde professionele stofzuiger die al het schuurstof opzuigt. Er zal dus vrijwel geen schuurstof vrij komen tijdens het schuren van de parketvloer. De woonkamer zal hierdoor schoon blijven. Het schuren van uw houten vloer kunt u dus zeker al laatste in de verbouwing inplannen en ook voor onze vloerspecialisten is het het prettigst werken in een (bijna) stofvrije omgeving. Naast schuren kan het nodig zijn dat er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd aan uw parketvloer zoals drevelen en vullen, de v-naden frezen of het vervangen van de plinten. Wij kunnen dit vooraf voor u bekijken tijdens een vloerinspectie waardoor u weet waar u aan toe bent en geen onverwacht kosten meer heeft.

Na het schuren van de vloer kunt u een keuze maken voor de afwerking van de vloer. Kies bijvoorbeeld voor olie, kleurolie, matte of zijdeglans lak of een speciale invisible-lak waarbij uw vloer er onbehandeld uit blijft zien. Ook de kleur van uw houten vloer kan eventueel worden aangepast. Welke afwerking u ook kiest, iedere afwerking heeft zijn eigen voordelen, Advies nodig? Wij helpen u graag.

Meer informatie over parket schuren

Een nieuwe houten, laminaat of pvc vloer

Floortec Schilten heeft een divers assortiment in nieuwe vloeren. Ook kunnen zij alle vloeren voor u leggen. Voor elk budget wat wils! Laminaat blijft nog steeds de populairste vloerbekleding. Met de nieuwste technieken zijn deze vloeren niet meer van hout te onderscheiden maar wel met bijvoorbeeld een waterbestendige eigenschap. Floortec is ook dealer van Quickstep waardoor het gehele assortiment in onze showroom te bekijken is en zij altijd als eerste de nieuwe decoren binnen hebben. De populaire pvc vloeren zijn ook bij Floortec te koop.

Naast de planken houten vloeren is Floortec specialist in traditionele parketvloeren zoals de visgraatvloer of de mozaïek vloer. Elke houten vloer wordt naar uw wensen vervaardigd. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs in de showroom aan de Bamendaweg 46 in Dordrecht. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Traprenovatie Alblasserdam

Binnen 1 dag renoveren wij uw trap. Floortec levert en plaatst diverse bekledingen voor uw trap zoals hout laminaat of pp. Er zijn veel kleuren mogelijk en ook de populaire betonlook ontbreekt niet in het assortiment. Een optie bij de renovatie van uw trap is het aanbrengen van overzet treden. Het voordeel hiervan is dat de lijmresten van oude bekleding niet verwijderd hoeven te worden. De zijkanten van de trap kunnen ook bekleed worden met bijvoorbeeld hout, laminaat of pp.

De opties in traprenovatie zijn heel divers. Een afwerking met schopbord/stootbord, een andere trapleuning, moderne strakke en heldere led verlichting of anti-slip strips is uiteraard ook mogelijk. Of u nu een gesloten of open trap heeft, dat maakt niet uit. Wij kunnen bijna alle trappen bekleden. Meer weten of zien? Kom eens langs in onze showroom in Dordrecht om daar de mogelijkheden te bespreken of maak een afspraak voor een trapinspectie.

Een afspraak maken voor een trapinspectie

Polijsten en Slijpen van marmer

U wilt graag uw marmer vloer weer mooi en als nieuw hebben. Want heeft u last van slijtplekken of krassen in uw vloer? Wij hebben mooie oplossingen voor u. Een oplossing is vloer weer egaal maken en weer laten glanzen. Dit kunnen wij doen door de marmeren vloer te slijpen. Uiteraard is dit wel de meest intensieve behandeling. Door het slijpen worden de hoogteverschillen met diamant weggeslepen en verwijderen we ook de eventuele krassen . Hierna zullen we de vloer polijsten en impregneren met een speciale steenzeep.

Een andere en meest gekozen behandeling is de zogenaamde tussenslijp behandeling. Wanneer u kiest voor de tussenslijp behandeling, zullen we de vloer licht slijpen zodat de oppervlakkige krassen, doffe plekken en loopvlakken verwijderd zullen worden. Na deze tussenslijp behandeling wordt de marmer vloer gepolijst tot gewenste glans en geïmpregneerd.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen