Q2 Parketvloeren

Floortec Schilten is dealer van de door Parketfabriek Lieverdink ontwikkelde Q2 assortiment als perfecte aanvulling op ons Tapis assortiment. Q2 wordt vervaardigd uit de beste houtselecties en wordt geleverd in semi-massieve onbehandelde deeltjes van 13 mm dik met een breedte van 70 mm of 90 mm. Het grote verschil met Tapis is de mes- en groef verbinding die direct een zeer vlakke vloer oplevert.
Door het ‘verdekt’ nagelen van de deeltjes (spijkertjes worden onder een schuine hoek door de mes geslagen) zijn er geen spijkergaatjes zichtbaar en wordt dus direct een perfect optisch resultaat verkregen.

Leggen van Q2 parket

Groot voordeel van Q2 is dat deze direct verlijmd kan worden op de betonvloer zonder eerst een ondervloer te leggen van spaanplaat. Dit kan soms beter uitkomen, bijvoorbeeld als het Q2 tegen een bestaande tegelvloer gelegd moet worden. Er ontstaat een perfect resultaat door de mes- en groef verbinding. Echter het is ook mogelijk om de Q2 delen te verlijmen en vernagelen op een spaanplaat ondervloer. Na het leggen hoeft de vloer licht geschuurd te worden en gevoegd te worden waarna de parket vloer afgewerkt kan worden met een hardwax, olie of lak.

Vloerverwarming

Q2 kan prima in combinatie met vloer-verwarming gelegd worden. Er zal door de geringe dikte weinig rendementsverlies optreden.

Eigenschappen van Q2 parket:

  • uitstekende warmte doorgifte bij vloerverwarming
  • extreem stabiel met 4 mm slijtlaag en 9 mm berkentriplex
  • naadloze passing, dus tijdwinst bij het leggen
  • 100 kleuren, 35 houtsoorten, 10 patronen mogelijk
  • ambachtelijk in Nederland vervaardigd, hoogste kwaliteit

FSC gecertificeerd

Parketfabriek Lieverdink is als één van de weinige vloerenfabrikanten in Nederland FSC gecertificeerd. Voor u betekent dit dat Q2 twee-laags parket in meer dan 10 FSC gecertificeerde houtsoorten verkrijgbaar is. Het hout dat Parketfabriek Lieverdink gebruikt voor Q2 Traditioneel FSC twee-laags parket komt uit zorgvuldig beheerde bossen. Zo weet u zeker dat u een maatschappelijk verantwoorde parketvloer in huis heeft, waarmee u de natuur geen milieuschade aandoet.

 

 

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen