Douwes Dekker laminaat, Karakter in huis!

Al de vloeren uit de Douwes Dekker® laminaat collecties hebben de natuurlijke uitstraling van een echte houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Veel vloeren van Douwes Dekker zijn voorzien van vellingkanten wat het gevoel van echte planken nog extra benadrukt. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of classic. Met de laminaatvloeren van Douwes Dekker® creëert u uw eigen sfeer passend bij uw persoonlijkheid.

Douwes Dekker collecties

Douwes Dekker® laminaat is verkrijgbaar in 7 collecties. Deze vloer is al ruim 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit diverse lagen op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling. Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Niet alleen in de ruimte waar de vloer ligt, maar ook naar je benedenburen toe. De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes. De Douwes Dekker®-dealers bieden voor alle vloeren bijpassende randafwerking.

Welk karakter past het best bij uw woonruimte? Avontuurlijk, Elegant, Galant, Sympathiek, Spontaan, Opgewekt of Ondernemend? Bezoek onze showroom om de diverse vloeren te bekijken en een keuze te maken uit het mooie assortiment.

U heeft al een Douwes Dekker laminaat vanaf € 19,95 per m2.

Deze prijs is inclusief btw en exclusief randafwerking, zaagverlies, ondervloer en eventueel leggen van de vloer.

 

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen