Parket,Traprenovatie & Vloeren in Hilversum

U loopt rond in uw woning in Hilversum en u ergert zich aan uw vloer. U vindt dat er nu ECHT iets moet gaan gebeuren aan de schade van uw vloer. Het wordt tijd om de vloer te repareren. En de plannen om uw trap te renoveren moeten nu ook maar eens uitgevoerd worden vindt u.

Wanneer u toe bent aan het renoveren van uw vloeren en trap weet u zeker dat Floortec Schilten voor u het juiste adres is. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw vloer en trap er weer als nieuw uit zal gaan zien. Een mooie, stralende vloer moet toch het visitekaartje van uw woning in Hilversum worden? Wij (Floortec Schilten) renoveren en behandelen diverse soorten vloeren, waaronder parket, planken vloeren en natuursteen (marmer, travertin en ook hardsteen). Maar heeft u liever een geheel nieuwe vloer? Parket? Laminaat? PVC? Ook dan kunt u bij ons terecht in onze showroom. Floortec Schilten is o.a. gespecialiseerd in traprenovatie, voornamelijk het bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp overzettreden.

Parketschuren

De specialisten van Floortec Schilten zullen uw parket of houten vloer stofarm schuren. De door ons gebruikte schuurmachines zullen wij bij het schuren van het parket aansluiten op een speciale daarvoor bestemde stofzuiger, die al het (schuur)stof opzuigt. Hierdoor komt er vrijwel weinig tot geen stof vrij bij het schuren van uw vloer. Uw (woon)kamer blijft daardoor enorm schoon en vrijwel stofvrij, daarom kunt u het schuren van uw (parket)vloer zeker als één van de laatste onderdelen in de verbouwing inplannen. Voor de parketteurs van Floortec Schilten is het namelijk het beste werken in een (bijna) stofarme omgeving. Wanneer het schuurwerk gedaan is, kunt u zelf een afwerking kiezen voor uw vloer. De keuzes die u heeft zijn o.a. olie, hardwax olie, matte of zijdeglans lak. Komt u er niet meteen uit welke u wenst? Wij adviseren u hier graag in. Elke afwerking heeft namelijk specifieke voordelen.

Traprenovatie Hilversum

Binnen 1 dag zullen wij uw trap in Hilversum vernieuwen. Dit doen wij door het aanbrengen van overzet treden. Ook de zijkant van uw trap bekleden? Dat is ook mogelijk! De zijkant van de trap kunnen wij ook afwerken met o.a.hout, laminaat of pp.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het renoveren van uw trap. Denk bijvoorbeeld aan een variatie met schop bord/stootbord, het aanbrengen van anti-slip strips of het zelfs het afwerken met LED verlichting is een optie.

Gesloten of open trap? Dat maakt niet uit. Beiden kunnen wij voor u opknappen.

Bij uw bezoek aan onze showroom leggen wij graag alle mogelijkheden uit.

Slijpen en polijsten van marmer in Hilversum

Last van slijtplekken op uw marmeren vloer? En is daardoor de glans verdwenen? Niet getreurd! Ook hiervoor hebben wij een mooie oplossing!

Als wij voor u de marmeren vloer slijpen (de hoogteverschillen in uw vloer weg te slijpen met diamant) verwijderen wij hierdoor de krassen op de vloer. Wanneer de vloer geslepen is gaan we de vloer polijsten en daarne impregneren met een speciale steenzeep.

Een alternatieve, optionele, behandeling, is de tussenslijp behandeling. Door gebruik te maken van de tussenslijp behandeling gaan we de vloer eerst licht slijpen en daardoor zullen kleine krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd worden. Daarna zullen wij de marmeren vloer polijsten en impregneren.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen