Vloer- en traprenovatie in Gorinchem

Bent u toe aan een renovatie van uw vloer of trap voor uw woning in Gorinchem? Dan bent u bij Floortec Schilten zeker aan het juiste adres. Onze vakmensen maken de vloer weer als nieuw en wij zorgen er ook voor dat uw trap weer het visitekaartje in uw huis in Gorinchem wordt. De soorten vloeren die wij renoveren en behandelen zijn o.a. parket, planken vloeren en natuursteen (denk bijvoorbeeld aan marmer, travertin en hardsteen). Maar ook voor een nieuwe parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer kunt u uiteraard ook bij ons terecht in onze showroom in Dordrecht (nog geen 30 minuten rijden vanaf Gorinchem). Floortec Schilten is o.a. gespecialiseerd in traprenovatie, dat wil dus zeggen het o.a. bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp overzettreden.

Parketschuren

Wanneer Floortec Schilten uw parket of houten vloer schuurt, zullen wij dit stofarm doen. Wanneer wij starten met het schuren van het parket zullen we de schuurmachines aansluiten op een speciale stofzuiger die al het schuurstof opzuigt. Hierdoor zal er vrijwel geen schuurstof vrij komen tijdens het schuren van de parketvloer. Een zeer groot voordeel hiervan is dat de woonkamer schoon blijft, daarom kunt u het schuren van uw houten vloer dus zeker als laatste in de verbouwing inplannen en tevens is het voor onze parketteurs ook het prettig werken in een stofarme omgeving.

Wanneer het schuren gereed is kunt u kiezen voor een afwerking met bijvoorbeeld olie, kleur-olie, matte of zijdeglans lak. Iedere afwerking heeft eigen voordelen, Floortec Schilten adviseert u graag hierin.

Traprenovatie Gorinchem

Wij kunnen uw trap binnen 1 dag vernieuwen. Floortec bekleed trappen met hout, laminaat of pp. Dit doen we door het aanbrengen van overzet treden. Hierdoor hoeven de lijmresten van bijvoorbeeld het oude tapijt niet van de trap af te worden gehaald. Wanneer gewenst kunnen ook de zijkanten van de trap bekleed worden. De mogelijkheden van traprenovatie zijn heel breed. Naast het bekleden van de treden kunt u ook kiezen voor het bekleden van de stootborden, een andere trapleuning, led verlichting of anti-slip strips. Zowel dichte als open trappen kunnen bekleed worden.Breng eens een bezoek aan onze showroom in Dordrecht om daar de mogelijkheden te bespreken of bel voor meer informatie naar 078-6227214

Slijpen en polijsten van marmer

Wanneer u uw marmer vloeren weer mooi wilt hebben, hebben wij mooie oplossingen. De glans terugbrengen, het wegwerken van slijtplekken. Dit is allemaal mogelijk. Wij kunnen de vloer weer egaal maken en laten glanzen. Het slijpen van de marmer vloer is de meest intensieve behandeling. Hierbij worden de hoogteverschillen weggeslepen met diamant en worden de krassen verwijderd. Hierna wordt de vloer gepolijst en geïmpregneerd met een daarvoor bestemde, speciale steenzeep. Een ander alternatieve behandeling is de zogenaamde tussenslijp behandeling. Bij deze tussenslijp behandeling wordt de vloer licht geslepen, zodat de lichte krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd worden. Na deze tussenslijp behandeling wordt de marmer vloer eveneens gepolijst en geïmpregneerd.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Gorinchem, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen