Aanhelen van parket

Heeft u waterschade gehad? Gaat u een muur of haard wegbreken of gaat u aanbouwen? Dan kant het zijn dat er vloerdelen vervangen of bijgelegd moeten worden.

Wij kunnen uw parketvloer plaatselijk (onzichtbaar) repareren of de vloer aanhelen bij bijvoorbeeld verbouwingen of aanbouwen. Wij gaan hiervoor bij onze leveranciers op zoek naar dezelfde of bijpassende houten delen zodat de parketvloer weer een geheel wordt. Na de reparatie of aanheling wordt altijd de gehele vloer weer geschuurd en afgewerkt. Dit is nodig om kleur verschillen te voorkomen.

Waterschade

Heeft u waterschade aan uw parketvloer? In de meeste gevallen kunnen wij dat voor u oplossen door een deel van de vloer te vervangen. Van te voren wordt voor de verzekering een opgave gedaan van de kosten van reparatie en herstel van uw parketvloer. Als de verzekering akkoord is met het herstel dan gaan wij het benodigde hout bestellen en plannen we een datum in om de vloer te repareren en te schuren. Na de behandeling is uw vloer weer als nieuw en kunt u niet meer zien waar de waterschade zat.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen