Parketschuren, traprenovatie en natuursteenrenovatie in Papendrecht

Het visitekaartje van uw woning in Papendrecht is toch zeker de trap en uw vloer? Wanneer u nadenkt om deze te renoveren, dan bent u bij Floortec Schilten zeker aan het juiste adres.  De vakmensen van Floortec Schilten zullen er voor zorgen dat uw trap of vloer weer het perfecte visitekaartje van uw woning wordt. Zij maken uw vloer weer helemaal als nieuw. Natuurlijk is het mogelijk om diverse soorten vloeren te renoveren, waaronder parket, planken vloeren en natuursteen (bijvoorbeeld marmer, travertin en hardsteen). Een compleet nieuwe vloer? Parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer? Kom dan eens langs bij onze showroom in Dordrecht (op nog geen 5 minuten rijden vanaf Papendrecht). 1 van onze specialismen is traprenovatie, dus het bekleden van bestaande trappen met o.a. hout, laminaat of pp overzettreden.

Parketschuren

Floortec Schilten schuurt uw houten vloer stofarm. Wanneer wij starten met het schuren van het parket sluiten wij onze schuurmachines aan op een speciale, daarvoor bestemde professionele stofzuiger die al het schuurstof opzuigt. Er zal dus vrijwel geen schuurstof vrij komen tijdens het schuren van de parketvloer. De woonkamer zal hierdoor schoon blijven. Het schuren van uw houten vloer kunt u dus zeker al laatste in de verbouwing inplannen en ook voor onze vloerspecialisten is het het prettigst werken in een stofarme omgeving.

Na het schuren van de vloer kunt u een keuze maken voor de afwerking van de vloer. Kies bijvoorbeeld voor olie, hardwax olie, matte of zijdeglans lak. Welke u ook kiest, iedere afwerking heeft eigen voordelen, Advies nodig? Wij adviseren u graag.

Het schuren van uw houten vloer is lonend! Tijdens een vloerinspectie zullen wij alles bekijken en inmeten om uw van goed advies te voorzien. U heeft dan geen onverwachte uitgaven meer. Na uitvoering ziet de vloer er weer als nieuw uit.

Traprenovatie Papendrecht

U kunt al binnen 1 dag een nieuwe trap hebben! Door de vele bekledingsmogelijkheden zit er altijd een trap voor u bij. Uw trap kan bekleed worden met hout, laminaat en pp. Hierin vindt je de hout-, steen- en betonlooks in terug. Door middel van het aanbrengen van overzet treden op uw bestaande trap kan er snel worden gewerkt en hoeven niet alle lijmresten van de oude bekleding te worden verwijderd. De zijkanten van de trap kunnen ook bekleed worden. De opties in traprenovatie zijn heel divers. Een afwerking met schop bord / stootbord, een andere trapleuning, moderne strakke en heldere led verlichting of anti-slip strips is uiteraard ook mogelijk. Wij knappen alle trappen op, of u nu een gesloten of open trap heeft, dat maakt niet uit. Meer weten of zien? Kom eens langs in onze showroom in Dordrecht om daar de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Een nieuwe vloer?

Wist u dat u vlakbij huis de volledige Quickstep collectie kan bekijken? Of dat Floortec Schilten gespecialiseerd is in traditionele parketvloeren zoals bijvoorbeeld eiken visgraatvloeren. In onze showroom in Dordrecht kunt u ons volledige assortiment komen bekijken.

Er is voor elk budget een vloer. Floortec verkoopt houten-, laminaat- en pvc vloeren. Onder het genot van een kopje koffie nodigen wij u uit om de volledige collectie te komen bekijken op de Bamendaweg 46 in Dordrecht. De showroom is elke dag geopend van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Polijsten en Slijpen van marmer

U wilt graag uw marmer of natuursteenvloer weer mooi en als nieuw hebben. Want heeft u last van  doffe plekken of krassen in uw vloer? Wij hebben mooie oplossingen voor u. Een oplossing is de vloer weer egaal maken en weer laten glanzen. Dit kunnen wij doen door de marmeren vloer te slijpen. Uiteraard is dit wel de meest intensieve behandeling. Door het slijpen worden de hoogteverschillen met diamant weggeslepen en verwijderen we ook de eventuele krassen . Hierna zullen we de vloer polijsten en impregneren met een speciale steenzeep.

Een andere behandeling is de tussenslijp behandeling. Deze komt het meeste voor. Wanneer u kiest voor de tussenslijp behandeling, zullen we de vloer licht slijpen zodat de kleine krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd zullen worden. Na deze tussenslijp behandeling wordt de marmer vloer uiteraard gepolijst en geïmpregneerd.

Meer informatie over (tussen) slijpen van marmer en natuursteen?

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen