Uw trap bekleden met laminaat

Wilt u uw trap onderdeel laten uitmaken van uw interieur? Kies een trap die echt bij u past! Met een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan kleuren is er voor elke stijl voldoende keuze. Bovendien is bij elke laminaat-trap een bijpassende laminaatvloer beschikbaar. Deze kan naadloos aangesloten worden op de trap. 

Laminaat op uw trap is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, antislip en slijtvast. Heeft u een oudere of uitgesleten trap? Dan kunt u kiezen voor het plaatsen van de treden op een stabilisatie profiel voor extra stevigheid. Wij zijn leverancier van de laminaattrappen van Fedi en Trenovo. Als gevolg van de hoge kwaliteit heeft u hiermee een trap waar u jarenlang plezier van heeft. Verder hebben onze trappen een hoge antislip waarde.

Bijpassende laminaatvloer

Trap en vloer op elkaar afstemmen is mogelijk bij zowel Trenovo als Fedi. Bijvoorbeeld uw overloop voorzien van hetzelfde laminaat als uw trap kan voor mooie en rustige effecten zorgen. Denk daar een mooie nieuwe leuning bij, en de trap is weer geheel naar uw wens.

UW VOORDELEN VAN EEN MODERNE TRAP RENOVATIE

  • Solide, robuste plaatsingsmethode
  • Het ingebouwde aluminiumprofiel biedt u extra zekerheid tegen uitglijden
  • Volvlak verlijming zorgt voor een geluidsdempende werking
  • Geen naden waar zich stof / viezigheid in kan nestelen
  • Het geborstelde oppervlak voorkomt uitglijden
  • Groen geimpregneerde watervaste binnenkern V313
  • Perfecte installatie binnen 1 tot 2 dagen
  • Alle benodigde accesoires zijn in bijpassend decor leverbaar
  • 12 jaar garantie op slijtage van het laminaat

Daarnaast hebben wij meerdere afwerkingsmogelijkheden. Denk daarbij aan mooie leds die vanuit onder uw treden op de trap schijnen. Bovendien kunnen we ook de trapleuningen geheel vernieuwen! Tot slot kunnen wij ook de zijwangen van de trap voor u bekleden.

Trappen configurator

Via de website van het Duitse traprenovatiemerk Fedi kunt u de diverse mogelijkheden zien om uw trap mee te bekleden: Trap configurator

Bent u er nog niet helemaal uit? Het bespreken van de mogelijkheden kan voor heel nieuwe inzichten zorgen. Ook komen wij uw trap graag bij u thuis inspecteren. Kortom, neem eens een kijkje in onze showroom of bel voor een vrijblijvende prijsopgave. En heeft u al eens nagedacht over massieve eiken trappen?

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen