Uw trap bekleden met laminaat

Wilt u uw trap onderdeel laten uitmaken van uw interieur? Laat uw trap opknappen zoals bij u past! Met een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan kleuren is er voor elke stijl voldoende keuze. Bovendien is bij elke laminaat-trap een bijpassende laminaatvloer beschikbaar. Deze kan naadloos aangesloten worden op de trap. Laminaat bestaat al vele jaren, hierdoor is dit een beproefd materiaal. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Laminaat op uw trap is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, antislip en slijtvast. Heeft u een oudere of uitgesleten trap? Dan kunt u kiezen voor het plaatsen van de treden op een stabilisatie profiel voor extra stevigheid. Wij zijn leverancier van de laminaattrappen van diverse merken. Als gevolg van de hoge kwaliteit heeft u hiermee een trap waar u jarenlang plezier van heeft. Bovendien is de trap opknappen veilig: onze trappen hebben een hoge antislip waarde.

Bijpassende laminaatvloer

Trap en vloer op elkaar afstemmen is mogelijk bij al onze merken. Bijvoorbeeld uw overloop voorzien van hetzelfde laminaat als uw trap kan voor mooie en rustige effecten zorgen. Denk daar een mooie nieuwe leuning bij, en de trap is weer geheel naar uw wens.

UW VOORDELEN VAN EEN MODERNE TRAP RENOVATIE

  • Solide, robuuste plaatsingsmethode
  • Oude trap? Het optionele aluminiumprofiel zorgt voor extra stevigheid
  • Volvlak verlijming zorgt voor een geluiddempende werking
  • Geen naden waar zich stof / viezigheid in kan nestelen
  • Het geborstelde oppervlak voorkomt uitglijden
  • Perfecte installatie binnen 1 tot 2 dagen
  • Alle benodigde accessoires zijn in bijpassend decor leverbaar
  • Bij alle trappen is ook een bijbehorende laminaatvloer leverbaar(bijvoorbeeld voor de overloop)
  • Laminaat bestaat al lang en is hiermee een beproefd materiaal

Daarnaast hebben wij meerdere afwerkingsmogelijkheden. Denk daarbij aan mooie leds die vanuit onder uw treden op de trap schijnen. Bovendien kunnen we ook de trapleuningen geheel vernieuwen! Tot slot kunnen wij ook de zijwangen van de trap voor u bekleden.

Trappen configurator

Via de website van het Duitse traprenovatiemerk Fedi kunt u de diverse mogelijkheden zien om uw trap mee te bekleden: Trap configurator

Floortec Lamistairs

Ook hebben wij een eigen collectie trappen: de Floortec-Lamistairs! 17 unieke kleuren met verrassende elementen met de kwaliteit die u van Floortec gewend bent! Lees meer over Floortec Lamistairs.

Bent u er nog niet helemaal uit? Het bespreken van de mogelijkheden voor traprenovatie kan voor heel nieuwe inzichten zorgen. Ook komen wij uw trap graag bij u thuis inspecteren. Kortom, neem eens een kijkje in onze showroom of bel voor een vrijblijvende prijsopgave. En heeft u al eens nagedacht over eiken trappen?

 

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen