Uw Vloerspecialist in Sliedrecht

Bij Floortec Schilten kunt u terecht wanneer u nadenkt over het het renoveren van uw vloer of trap voor uw woning in Sliedrecht of als u op zoek bent naar een compleet nieuwe vloer. Onze vakmensen zullen er voor zorgen dat uw trap of vloer weer het visitekaartje van uw woning in Sliedrecht wordt. Uiteraard is het mogelijk om diverse soorten vloeren te renoveren, bijvoorbeeld parket, planken vloeren en natuursteen (bijvoorbeeld marmer, travertin en hardsteen). Liever een compleet nieuwe vloer, parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Dordrecht (op nog geen 10 minuten rijden vanaf Sliedrecht). Een ander specialisme is traprenovatie, dus het o.a. bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp overzettreden.

Floortec Schilten is specialist in het schuren en behandelen van parket (parketschuren). Telefonisch of in onze showroom kunnen wij u vooraf alle informatie verstrekken betreffende de benodigde behandeling. Uiteraard komen wij bij opdracht bij u langs voor een vloerinspectie waarbij we passend advies kunnen geven en de exacte prijsopgave kunnen maken. Uw vloer wordt weer als nieuw. Er zijn tal van afwerkingsmogelijkheden om de vloer een andere uitstraling te geven zoals aankleuren van de olie of lak waardoor u als het ware weer een nieuwe vloer in uw woning heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Parketschuren

Floortec Schilten schuurt uw houten vloer stofarm. Wanneer wij starten met het schuren van het parket sluiten wij onze schuurmachines aan op een speciale, daarvoor bestemde professionele stofzuiger die al het schuurstof opzuigt. Er zal dus vrijwel geen schuurstof vrij komen tijdens het schuren van de parketvloer. De woonkamer zal hierdoor schoon blijven. Het schuren van uw houten vloer kunt u dus zeker al laatste in de verbouwing inplannen en ook voor onze vloerspecialisten is het het prettigst werken in een stofarme omgeving. Tijdens onze vloerinspectie vooraf wordt bekeken of het bijvoorbeeld ook nodig is  om extra werkzaamheden nodig zijn zoals vullen, drevelen, v-groeven frezen of het leveren en monteren van plinten. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn dan wordt dit tegelijk met de uitvoering van de vloer gedaan.

Na het schuren van de vloer kunt u een keuze maken voor de afwerking van de vloer. Kies bijvoorbeeld voor olie, invisible afwerking, matte of zijdeglans lak. Welke u ook kiest, iedere afwerking heeft zijn eigen voordelen.

Advies nodig? Wij adviseren u graag.

Traprenovatie Sliedrecht

Binnen 1 dag renoveren wij uw trap! Ziet u ook vaak van de mooie trapbekleding op tv? Floortec Schilten kan dit voor u waarmaken. Met ons brede assortiment aan trapbekleding zit er altijd wat voor u bij. Of het nu een houten trap is, een pp trap een trap met betonlook. De verschillende looks kunt u ook combineren om zo uw eigen trap samen te stellen. De renovatie van uw trap wordt gedaan door het aanbrengen van overzet treden. Het grote voordeel hiervan is dat oude lijmresten van tapijt op de trap niet verwijderd hoeven te worden. De zijkanten van de trap kunnen ook bekleed worden met bijvoorbeeld hout, laminaat of pp. De opties in traprenovatie zijn heel divers. Een afwerking met schop bord / stootbord, een andere trapleuning, moderne strakke en heldere led verlichting of anti-slip strips is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen bijna alle trappen opknappen. Of u nu een gesloten of open trap heeft, dat maakt niet uit. Meer weten of zien? Kom eens langs in onze showroom in Dordrecht om daar de eventuele mogelijkheden te bekijken. Ook kunt u een afspraak maken voor een trapinspectie.

Meer informatie over traprenovatie?

Een nieuwe vloer: laminaat, pvc of houten vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning in Sliedrecht? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Dordrecht op de Bamendaweg 46. Wij hebben een breed assortiment in houten-, laminaat en pvc vloeren. Floortec Schilten is ook Quickstep Select dealer. Alle laminaat- en pvc vloeren van Quickstep zijn bij ons te bekijken. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Polijsten en Slijpen van marmer en natuursteen Sliedrecht

U wilt graag uw marmer vloer weer mooi en als nieuw hebben. Want heeft u last van slijtplekken, dofheid of krassen in uw vloer? Wij hebben mooie oplossingen voor u. Een oplossing is de vloer weer egaal maken en weer laten glanzen. Dit kunnen wij doen door de marmeren vloer te slijpen. Uiteraard is dit wel de meest intensieve behandeling en niet altijd nodig. Door het slijpen worden de hoogteverschillen met diamant weg geslepen en verwijderen we ook de diepere krassen. Hierna zullen we de vloer polijsten en impregneren met een speciale steenzeep. Een andere alternatieve behandeling is de zogenaamde tussenslijp behandeling (meest voorkomend). Wanneer u kiest voor de tussenslijp behandeling, zullen we de vloer licht slijpen zodat lichte krassen,dofheid en loopvlakken verwijderd zullen worden. Na deze tussenslijp behandeling wordt de marmer vloer uiteraard gepolijst tot gewenste glans en  adviseren wij de vloer laten impregneren. Door impregnatie blijft de vloer langer mooi.

Voor het behandelen van een natuursteen vloer komen wij altijd eerst langs voor een vloerinspectie zodat wij u goed kunnen adviseren. Het laten behandelen van uw vloer is lonend; De vloer ziet er weer als nieuw uit!

Meer informatie over het behandelen van uw marmeren vloer?

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen