Onderhoud van uw parket

Om uw pas behandelde vloer goed te onderhouden is het belangrijk dat u dit doet met de juiste onderhoudsproducten. Een goed onderhouden vloer zal jaren langer plezier geven en stelt de volgende schuurbeurt langer uit.

Is het onderhouden van een houten vloer dan veel werk? Dat valt best mee. Regelmatig stofwissen/zuigen en dweilen met het juiste product is voldoende voor het reguliere onderhoud.

Wij leveren een compleet pakket aan onderhoudsmiddelen die passen bij de behandeling van uw houten vloer. Na het schuren en afwerken van uw vloer ontvangt u van ons een onderhoudswijzer waarin u precies kunt teruglezen hoe u uw vloer het beste kan onderhouden.

De onderhoudsproducten zijn te koop in onze showrooms in Dordrecht en Hilversum.

1 a 2 jaarlijks dient de vloer in de onderhoudsolie/polish te worden gezet. Vind u dit zelf te veel werk? Dan nemen wij dit onderhoud voor uit handen, mist het natuurlijk niet langer dan 3 jaar geleden is dat de vloer een onderhoudsbeurt heeft gehad. Wij voeren de onderhoudsbeurt machinaal in een halve dag voor u uit. Na 6 uur kunt u de vloer weer belopen.

 

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen