Uw trap bekleed met hout

Houten trappen staan voor een warme uitstraling en jarenlange duurzaamheid! Standaard worden trappen bekleed met de houtsoort eiken. Eventuele andere houtsoorten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wij gebruiken twee verschillende systemen voor het bekleden van uw trap met hout:

  • Woodstairs trapbekleding. Het bekleden van de trap met 8mm eiken massieve tapis stroken. Dit systeem wordt volledig bij u thuis op maat gemaakt. De stroken worden direct verlijmd op de treden en vernageld. Vervolgens wordt er geschuurd, gevuld met vloeibaar hout en afgewerkt met een olie naturel of in kleur.
  • Multistairs trapbekleding. Met dit systeem wordt uw trap bekleed met eiken multiplank overzettreden. Deze treden zijn voorgefabriceerd en bestaan uit een onderlaag van multiplex met daarop volledig verlijmd een toplaag van 4mm massief eiken. De treden zijn te leveren met en zonder een voorgefreesde ruimte voor een antislipstrip. De trap wordt voor u afgewerkt met olie naturel of in kleur.

De houten trappen worden afgewerkt met olie en kunnen in de door u gewenste kleur worden afgewerkt. Ook bewerkingen zoals zoals roken en borstelen kunnen worden toegepast op de treden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw trap aanpassen aan uw bestaande houten(visgraat) vloer of andersom.

De zijwangen van de trap kunnen ook volledig worden mee bekleed met hout. Open trappen zijn rondom met hout te bekleden. Houten trappen kunnen opnieuw worden geschuurd en afgewerkt waardoor u na jaren uw trap weer als nieuw kan maken.

Nieuw in ons assortiment: Raftwood stairs!

Mooie robuuste houten treden in diverse kleuren.

Bekijk het in onze showroom!

Zijn houten trappen voor u toch te massief? Overweeg dan een laminaat traprenovatie.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen