Uw parket laten schuren

Het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand is zeker ook de vloer. Bent u op zoek naar DE specialist voor vloer- en traprenovatie in uw regio? Dan is Floortec Schilten het juiste adres! Onze vakmensen zorgen ervoor dat de vloer en trap in uw woning er weer als nieuw uitziet. Floortec Schilten behandelt en renoveert diverse vloeren, dus ook planken vloeren, parket, visgraatvloeren, tropische houten vloeren, en nog veel meer! Ziet uw houten vloer er dof, kaal of beschadigd uit? Een parketvloer op de juiste wijze schuren, zonder heuvels en dalen is specialistisch werk. Voor onze parketteurs is dat hun dagelijkse taak, zij weten per houtsoort, leg-patroon en afwerking op de juiste wijze het parket krasvrij te schuren. Met hun jaren van ervaring en professionele schuurmachines wordt uw houten vloer weer als nieuw. 

Onze vloerspecialisten kunnen u goed informeren over de diverse mogelijkheden van behandeling en afwerking van uw houten vloer. Zo bepaalt bijvoorbeeld de gekozen afwerking ook de mate van onderhoud of de mogelijkheid van het plaatselijk bijwerken van de beschermingslaag. Wij adviseren u hier graag goed over zodat u de juiste keuze maakt passend bij uw huishouden.

Wij schuren stofarm!

De schuurmachines die wij gebruiken bij Floortec Schilten, sluiten wij bij het schuren aan op een speciale daarvoor bestemde stofzuiger die al het stof opzuigt. Hierdoor zal er vrijwel geen- tot helemaal geen stof- vrijkomen wanneer wij uw (parket)vloer schuren. De ruimte blijft daardoor zeer goed schoon en kunt u gemakkelijk het schuren van de vloer als laatste onderdeel in de verbouwing inplannen. Zowel voor u als onze medewerkers is het prettig dat er vrijwel geen stof vrijkomt bij het schuurwerk om uw parketvloer weer mooi te krijgen!

Beschermen van parket

Wanner het schuurwerk gedaan is, kunt u uiteraard een afwerking kiezen voor de vloer. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit olie, kleur-olie, matte of zijdeglans lak. Elke afwerking heeft specifieke voordelen. Wanneer u hier advies bij nodig hebt, helpen wij u graag!

De afwerkingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld standaardolie, kleurolie, matte of hoogglans lak.

Meer informatie over het beschermen van parket met olie of met lak.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen