Uw parket laten schuren

Ziet uw houten vloer er dof, kaal of beschadigd uit? Het laten schuren van uw parketvloer is lonend. Uw vloer ziet er weer uit als nieuw! Een parketvloer op de juiste wijzen schuren, zonder heuvels en dalen is specialistisch werk. Voor onze parketteurs is dat hun dagelijks werk. Zij weten per houtsoort, legpatroon en afwerking op een juiste wijze het parket krasvrij te schuren. Met hun jaren van ervaring en professionele schuurmachines wordt uw houten vloer weer als nieuw.

Onze vloerspecialisten kunnen u goed informeren over de diverse mogelijkheden van behandeling en afwerking van uw houten vloer. Zo bepaalt bijvoorbeeld de gekozen afwerking ook de mate van onderhoud of de mogelijkheid van het plaatselijk bijwerken van de beschermingslaag. Wij adviseren u hier graag goed over zodat u de juiste keuze maakt passend bij uw huishouden.

Wij schuren stofarm!

De schuurmachines zijn aangesloten op een speciale stofzuiger waardoor het schuurstof dat vrij komt bij het schuren van het parket direct opgezogen wordt en niet in een katoenen stofzak terecht komt die een deel van het stof doorlaat. Zowel voor u als onze medewerkers is het prettig dat er vrijwel geen stof vrijkomt bij het schuurwerk om uw parketvloer weer mooi te krijgen!

Beschermen van parket

Als de parketvloer geschuurd is zijn er diverse mogelijkheden om de vloer te beschermen. Elke afwerking heeft specifieke eigenschappen ten aanzien van slijtage, uitstraling en onderhoud. Ook kan de houten vloer gekleurd worden. U geeft uw parketvloer een geheel nieuwe look. Dit is wel afhankelijk van de situatie en de houtsoort. Wij adviseren u hier graag over.

De afwerkingsmogelijkheden bijvoorbeeld olie, kleurolie of lak. Daarnaast kan het hout ook nog in een bepaalde ‘wash’ worden gezet waardoor uw vloer een andere uitstraling krijgt.

Meer informatie over het beschermen van parket met olie of met lak.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen