Aanbiedingen

Wanneer u toe bent aan het renoveren van uw vloer of trap voor uw woning, is het goed om te weten dat u bij Floortec Schilten aan het juiste adres bent. Wij hebben op het moment diverse interessante aanbiedingen lopen, met name in de categorie traprenovaties.

Traprenovatie aanbiedingen

Een traprenovatie kan voor een grote verandering zorgen in uw huis. Bij Floortec Schilten denken wij graag met u mee, hierom hebben wij zeer veel mogelijkheden om uw trap te renoveren. Denk om te beginnen aan ons systeem met het trap-neus profiel. Voor een echte hout of betonlook is onze collectie laminaat trappen een aanrader, daar deze erg onderhoudsvriendelijk zijn.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn wij het juiste adres. Voor druk belopen ruimtes hebben wij een collectie extra dik laminaat. Door de extra forse slijtlaag zorgt dit voor relatief weinig slijtage ten opzichte van standaard laminaat. Toch op zoek naar een waterbestendige vloer, voor bijvoorbeeld in een kantine? Voor deze situaties hebben wij een aantal mooie collectie’s PVC-vloeren, zelfs te leveren in visgraat! Wat betreft traprenovaties is ons trap-neus profiel prijstechnisch een interessante keuze, met de robuuste aluminium strip zorgt dit ook voor extra grip en een industriële uitstraling.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen