Aanbiedingen

Wanneer u toe bent aan het renoveren van uw vloer of trap voor uw woning, is het goed om te weten dat u bij Floortec Schilten aan het juiste adres bent. Wij hebben op het moment diverse interessante aanbiedingen lopen, met name in de categorie traprenovaties.

Traprenovatie aanbiedingen

Een traprenovatie kan voor een grote verandering zorgen in uw huis. Bij Floortec Schilten denken wij graag met u mee, hierom hebben wij zeer veel mogelijkheden om uw trap te renoveren. Voor een echte hout of betonlook is onze collectie laminaat trappen een aanrader, daar deze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Ook zijn er diverse PP trappen leverbaar. Liever een volledig natuurlijk materiaal? Denk ook eens aan onze eiken trappen.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn wij het juiste adres. Voor druk belopen ruimtes hebben wij een collectie extra dik laminaat(klasse 33). Door de extra forse slijtlaag zorgt dit voor relatief weinig slijtage ten opzichte van standaard laminaat. Toch op zoek naar een waterbestendige vloer, voor bijvoorbeeld in een kantine? Voor deze situaties hebben wij een aantal mooie collectie’s PVC-vloeren, zelfs te leveren in visgraat!

Tip! 

Denkt u ook eens aan onze nieuwe PP- collectie. PP trappen zijn vergelijkbaar met PVC trappen, maar nog een klasse beter. Deze treden zijn bovendien zeer geschikt voor commercieel gebruik.

Voor echte houtfans

Moet alles zo natuurlijk mogelijk en bent u een groot fan van hout? Wij ook! Bij ons kunt u namelijk niet alleen houten vloeren laten renoveren, wij verkopen ook nieuwe houten vloeren. In veel gevallen is het mogelijk om een houten vloer aan te helen, bijvoorbeeld als u een stuk aan uw woning hebt laten bouwen. Ook uw trap kunnen wij voorzien van eikenhout.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen