Uw trap- en vloerspecialist in Barendrecht

Wanneer u toe bent aan het renoveren van uw vloer of trap voor uw woning in Barendrecht, is het goed om te weten dat u bij Floortec Schilten aan het juiste adres bent.  De vakmensen van Floortec Schilten maken uw vloer weer als nieuw en zij zorgen er ook voor dat uw trap weer het visitekaartje van uw huis in Barendrecht wordt. Wij renoveren diverse soorten vloeren, bijvoorbeeld parket, planken vloeren en natuursteen (denk bijvoorbeeld aan marmer, travertin en hardsteen). Heeft u liever een nieuwe parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Dordrecht (nog geen 20 minuten rijden vanaf Barendrecht). Floortec Schilten is o.a. gespecialiseerd in traprenovatie, dus het o.a. bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of PP overzettreden.

Parketschuren

Uw parket of houten vloer wordt door Floortec Schilten stofarm geschuurd. Bij de start van het schuren van het parket sluiten wij de schuurmachines aan op een speciale stofzuiger die al het schuurstof opzuigt. Daardoor zal er vrijwel geen schuurstof vrij komen tijdens het schuren van de parketvloer. Voor u betekent dit dat de stof die vrij komt tijdens het schuren gelijk staat aan ongeveer 1 week niet stofzuigen. Uw woonkamer zal daardoor schoon blijven. Daarom kunt u het schuren van uw houten vloer dus zeker als gemakkelijk laatste in de verbouwing inplannen en tevens is het voor onze vloerspecialisten ook het prettigst werken in een stofarme omgeving.

Tijdens een vloerinspectie zullen wij uw vloer in Barendrecht bekijken. Het kan zijn dat uw vloer extra werkzaamheden nodig heeft zoals vullen, drevelen, v-groeven frezen of het leveren en monteren van plinten. U bent hiervan dan van te voren op de hoogte en ontvangt van ons een volledige prijsopgave.

Wanneer wij klaar zijn met het schuren, is kunt u kiezen voor een afwerking van de vloer met bijvoorbeeld olie, matte of zijdeglans lak. Bij sommige olie en laksoorten behoud de vloer de onbehandelde uitstraling. Iedere afwerking heeft eigen voordelen, Wij adviseren u hier graag bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom op de Bamendaweg 46 in Dordrecht. Of maak een afspraak voor een vloerinspectie.

Traprenovatie Barendrecht

Het renoveren van uw trap kunnen wij binnen 1 dag. Dit doen we o.a. door het aanbrengen van overzet treden. Wanneer u dit wenst kunnen ook de zijkanten van de trap bekleed worden. Uw trap en zijwangen kunnen worden bekleed met hout (eiken), laminaat of pp. De mogelijkheden van traprenovatie zijn heel divers. Een variatie met schop bord / stootbord, een andere trapleuning, moderne led verlichting of anti-slip strips is ook mogelijk. Of u nu een gesloten of open trap heeft, dat maakt niet uit. Beiden zijn voor ons te bekleden. U kunt het volledige assortiment trapbekleding bekijken in onze showroom.

Meer informatie over traprenovatie

Slijpen en polijsten van marmer

Wilt u uw marmer vloeren weer mooi hebben? Heeft u last van slijtplekken of krassen in uw vloer? Dan hebben wij mooie oplossingen voor u.  Wij kunnen de vloer weer egaal maken en laten glanzen. Dit doen wij door het slijpen van de marmer vloer. Dit is wel de meest intensieve behandeling. Bij het slijpen worden de hoogteverschillen weggeslepen met diamant en worden de eventuele krassen verwijderd. Daarna wordt de vloer gepolijst en geïmpregneerd met een speciale steenzeep. Een andere alternatieve behandeling is de tussenslijp behandeling. Bij de tussenslijp behandeling zullen we de vloer licht slijpen, zodat de kleine krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd zullen worden. Ook na deze tussenslijp behandeling wordt de marmer vloer eveneens gepolijst en geïmpregneerd.

Maak een afspraak voor een vloerinspectie

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen