Tijd voor traprenovatie

Heeft u het al gezien op tv? De populariteit van het bekleden van uw trap met hout of laminaat stijgt enorm. De trap opknappen hoeft u niet zelf te doen, al jaren is dit een specialisme van Floortec Schilten. Ook als uw trap kapot is verzorgen wij binnen 1 dag de installatie van uw traprenovatie. Of het nu om een stoere beton look is of een mooie warme houten trap, met ons grote assortiment is er keuze genoeg. U bepaalt zelf de uitstraling. Ook kunt u mixen met stijlen. 

De voordelen van traprenovatie bij Floortec Schilten:

  • Geen hak en breekwerk
  • De zaagwerkzaamheden worden buiten gedaan, dus geen zaagstof in huis
  • Uw trap in 1 of 2 dagen klaar
  • Uitvoering door onze eigen vakmensen
  • Jarenlang plezier van een trap die goed schoon te maken is en slijtvast is
  • Houten traptreden zijn schuurbaar en tussentijds ook goed te onderhouden met (trap)olie
  • Keuze uit laminaat, hout en PP
  • Verschillende stijlen zijn te mixen met elkaar
  • Diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een anti-slip strip

Traprenovatie mogelijkheden

Wat dacht u van traprenovatie bij Floortec Schilten? Voor het bekleden van de trap hebben we diverse mogelijkheden om van deze trap het visitekaartje van uw woning te maken. U kunt uw trap laten bekleden met massief eiken tapis delen, of bijvoorbeeld de grove raftwood-trede. Ook zijn er mogelijkheden voor traprenovatie met laminaat. Samengevat: Floortec levert een traprenovatie voor elk budget!

De mogelijkheden in het kort:

De trap opknappen kan mooi worden gecombineerd met het mee bekleden van de zijkanten, ook wel trapbomen genoemd. Voor de stootborden heeft u de keuze uit een stootbord van eiken, laminaat of PP in dezelfde kleur als de trap, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een MDF stootbord die u zelf een kleur kunt geven.

Accessoires en opties

Voor de trap hebben we meerdere verlichtingsmogelijkheden zoals mooie leds die vanuit onder uw treden op de trap schijnen. En om het helemaal compleet te maken kunnen we ook de trapleuningen geheel vernieuwen!

Werkwijze traprenovatie

Heeft u interesse in het renoveren van uw trap, dan adviseren wij u graag in onze showroom waar wij u de diverse traprenovatie mogelijkheden kunnen laten zien en op basis hiervan een offerte kunnen maken. Vervolgens maken wij met u een afspraak om de situatie bij uw thuis te bekijken zodat we kunnen beoordelen of de geoffreerde traprenovatie mogelijk is en om de trap op te meten. Soms zijn er extra aanpassingen aan de trap nodig om de traprenovatie goed uit te kunnen voeren en om een topproduct te kunnen leveren.

Vervolgens wordt een afspraak ingepland van 1 of 2 dagen om de traprenovatie uit te laten voeren door onze eigen vakkundige medewerker.

Neem eens een kijkje in onze showroom of bel voor een vrijblijvende prijsopgave. Ook op onze pagina op Facebook staan diverse projecten van trappen die wij al mochten bekleden.  Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en uw trap te inspecteren zodat we u een goed advies kunnen geven. 

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen