Een laminaatvloer laten leggen

Bent u op zoek naar een vloer die slijtbestendig, sterk en onderhoudsarm is? Een laminaatvloer is de oplossing! Doordat wij een zeer grote collectie hebben kunt u bovendien een vloer uitkiezen die past bij uw stijl. Van een luxe houtlook-vloer tot en met een visgraat, wij hebben voor ieder wat wils. Er is zelfs al laminaat leverbaar vanaf € 15,95 per m2 (Douwes Dekker). Bovendien wordt, indien gewenst, uw nieuwe laminaatvloer deskundig en snel gelegd door onze eigen vloerenleggers. 

Het laminaat in de slaapkamer èn woonkamer kan op diverse manieren worden afgewerkt. Daarom leveren wij bij elke vloer bijpassende randafwerkingen. Deklatten, overzetplinten, MDF-plinten en systeemplinten zijn opties voor afwerking aan de muur. Daarnaast leveren wij om het geluid te beperken en ongelijkheden in de vloer op te heffen diverse soorten ondervloeren en vochtschermen. Vraag daarom onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Floortec Schilten is dealer van de volgende laminaat merken:

Wat is een laminaatvloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Onze laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
  2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
  3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
  4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Eigenschappen van ons laminaat

 • ONDERHOUDSVRIENDELIJK
 • TOT 10 KEER BETER BESTAND TEGEN KRASSEN
 • UITSTEKENDE SCHOKBESTENDIGHEID
 • DRANK GEMORST? GEEN PANIEK!
 • MASSIEF GELUID VOOR EEN AANGENAME OMGEVING

Hoe ziet uw ideale vloer er uit? U bent van harte welkom om deze in onze showroom te komen uitzoeken.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen