Een laminaatvloer laten leggen

Voor elk budget wat wils: voor de slaapkamer en woonkamer een kwalitatief goed laminaat. Bij elke vloer leveren wij bijpassende plinten: afdeklatten (plakplinten) en systeemplinten voor bevestiging aan de muur. Voor het beperken van de geluid en het effenen van ongelijkheden in de vloer leveren wij diverse soorten ondervloeren en vochtschermen.

Wij hebben al laminaat vanaf € 12,95 per m2 (Douwes Dekker). Indien gewenst wordt uw nieuwe laminaatvloer deskundig en snel gelegd door onze eigen vloerenleggers.

Floortec Schilten is dealer van de volgende laminaat merken:

Wat is een laminaatvloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
  2. Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
  3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
  4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Eigenschappen van laminaat

 • ONDERHOUDSVRIENDELIJK
 • TOT 10 KEER BETER BESTAND TEGEN KRASSEN
 • UITSTEKENDE SCHOKBESTENDIGHEID
 • DRANK GEMORST? GEEN PANIEK!
 • MASSIEF GELUID VOOR EEN AANGENAME OMGEVING
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen