Vloer- en traprenovatie in Zwijndrecht

In Zwijndrecht kunt u bij Floortec Schilten terecht voor de renovatie van uw parketvloer, natuurstenen vloer en trap. Maar ook voor een nieuwe vloer bent u bij onze showroom in Dordrecht aan het juiste adres. Voor pvc, laminaat, parket of een multiplank vloer, wij hebben een breed assortiment.

Floortec Schilten is in Zwijndrecht actief voor het schuren en behandelen van parket (parketschuren) en het renoveren van trappen (traprenovatie). Als u interesse heeft dan maken wij graag met u een afspraak om de vloer of trap te bekijken voor een passend advies en prijsopgave. Uw vloer wordt weer als nieuw.

Voor het behandelen van parket na het schuren van uw parket hebben wij tal van mogelijkheden om uw bestaande vloer een nieuwe uitstraling te geven. Door het aankleuren, verouderen of oliën krijgt uw als het ware een nieuwe vloer in uw woonkamer.

Geinteresseerd geraakt in een vrijblijvende afspraak en prijsopgave?

Schuren van parket

Voor het schuren van uw parket in Zwijndrecht bent u bij Floortec aan het juiste adres. Wij schuren de vloeren stofarm, op alle schuurmachines zit een speciale stofzuiger aangesloten zodat er zo min mogelijk schuurstof in de ruimte vrij komt. Onze werkwijze is dat we alle parketvloeren van te voren bekijken zodat er geen verrassingen achteraf zijn over extra werkzaamheden. Tijdens deze vloerinspectie wordt bekeken of er extra werkzaamheden nodig zijn zoals bijvoorbeeld vullen, drevelen, V-naden frezen of het leveren en monteren van plinten.
Meer informatie over parket schuren

Een nieuwe vloer: laminaat, parket, vinyl of pvc

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning in Zwijndrecht dan bent u van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Hier vindt u een breed assortiment parket, laminaat, pvc en planken vloeren. Ook kunt u hier voorbeelden van traprenovatie bekijken.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.
Floortec Schilten, Bamendaweg 46, 3319 GS Dordrecht, T. 078-6227214
Contact informatie / aanvraag prijsopgave

Traprenovatie: uw trap in 1 dag opgeknapt!

Uw trap weer het visitekaartje in uw woning? Dat kan nu met de traprenovatie mogelijkheden van Floortec. De mogelijkheden zijn divers, van laminaat, hout, multiplank tot pp. Floortec levert diverse traprenovatie systemen voor elk budget. Ook het bekleden van trapbomen, de zijkanten van de trap is mogelijk bij Floortec.

Onze werkwijze is dat we elke trap van te voren bekijken en ter plekke met u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw trap. Geinteresseerd in de mogelijkheden voor uw trap? Vul dan het aanvraagformulier in en wij maken een afspraak met u voor een vrijblijvende trap inspectie en prijsopgave.

Meer informatie over de renovatiemogelijkheden van trappen
U kunt ook onze showroom in Dordrecht bezoeken en daar de mogelijkheden van traprenovatie bekijken.

Slijpen en polijsten van marmer

Heeft u een marmeren vloer die ongelijk ligt, versleten is, doffe plekken heeft of looppaden vertoont? Floortec kan er weer een prachtige marmer vloer van maken door de marmeren vloer te slijpen of te polijsten. Na de behandeling wordt de vloer geimpregneerd zodat de vloer langer mooi blijft.

Onze werkwijze is dat we eerst de vloer komen inspecteren en u een behandeling kunnen adviseren. Van het heel grondig aan te pakken door de vloer te vlakken en te slijpen tot het tussenslijpen en polijsten van de marmer vloer.

Meer informatie over het behandelen van natuursteen

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen