Vloer- en traprenovatie in Ridderkerk

Het visitekaartje van uw woning in Ridderkerk zijn de trap en vloer. Bent u op zoek naar DE specialist voor vloer- en traprenovatie in de regio Ridderkerk? Dan is Floortec Schilten het juiste adres! Onze vakmensen zorgen ervoor dat de vloer en trap in uw woning er weer als nieuw uitziet. Floortec Schilten behandelt en renoveert diverse vloeren, dus ook planken vloeren, parket en uiteraard natuursteen (marmer, travertin en ook hardsteen). Of wilt u liever een compleet nieuwe vloer? Een parketvloer, laminaatvloer of PVC vloer? Voor advies bent u natuurlijk ook welkom in onze showroom in Dordrecht. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in traprenovatie. Waaronder het bekleden van trappen met laminaat, pp overzettreden of hout.

Parketschuren

Wilt u liever uw parket of houten vloer schuren? Dat kan natuurlijk ook. Dit doen wij stofarm. De schuurmachines die wij gebruiken bij Floortec Schilten, sluiten wij bij het schuren aan op een speciale daarvoor bestemde stofzuiger die al het stof opzuigt. Hierdoor zal er vrijwel geen- tot helemaal geen stof- vrijkomen wanneer wij uw (parket)vloer schuren. De ruimte blijft daardoor zeer goed schoon en kunt u gemakkelijk het schuren van de vloer als laatste onderdeel in de verbouwing inplannen. Onze specialistische parketteurs werken het prettigst in een (bijna) stofarme omgeving. Wanner het schuurwerk gedaan is, kunt u uiteraard een afwerking kiezen voor de vloer. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit olie, kleur-olie, matte of zijdeglans lak. Elke afwerking heeft specifieke voordelen. Wanneer u hier advies bij nodig hebt, helpen wij u graag! Ook plinten zijn leverbaar door Floortec Schilten. 

Wilt u liever eerst onze showroom in Dordrecht bezoeken? Dat kan natuurlijk. Onze showroom in Dordrecht is op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Ridderkerk, en gelegen nabij N3 afslag Werkendam.

Meer informatie over het schuren van uw houten- of parketvloer

Traprenovatie Ridderkerk

Snelheid geboden? Binnen 1 dag vernieuwen wij uw trap. Dit doen wij o.a. door het aanbrengen van zogenoemde overzet treden. Zijkanten van de trap bekleden? Dit is uiteraard ook een geen probleem. De trappen en zijwangen kunnen worden bekleed met pp, hout of laminaat.

Renoveren van uw trap?  U heeft bij Floortec vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld eens voor een variatie met stootbord/schop bord of het aanbrengen van goede anti-slip strips en/of het afwerken met strakke, moderne energiezuinige LED verlichting. Een hout uitstraling of liever een betonlook? Dit is allemaal mogelijk.

Heeft u een open of dichte trap? Welke u ook heeft is geen probleem, beiden zijn door Floortec Schilten op te knappen.

Slijpen en polijsten van marmer

Heeft uw vloer slijtplekken? Of is de mooie glans verdwenen of vervaagd? Floortec Schilten heeft ook hiervoor passende oplossingen!

Wat wij kunnen doen is de marmeren vloer slijpen, (de hoogteverschillen in uw vloer weg te slijpen met diamant). Hierdoor verwijderen wij de diepere krassen op de vloer en de hoogte verschillen Wanneer wij de vloer voor uw geslepen hebben zullen wij de vloer uiteraard polijsten en impregneren met de speciale steenzeep.

Bevat uw vloer geen hoogte verschillen maar is wel dof geworden? Dan adviseren wij voor uw nauurstenen vloer de tussenslijp behandeling. Wanneer u gebruik maakt van deze tussenslijp behandeling zullen wij de vloer licht slijpen en daardoor zullen eventuele kleine krassen, vlekken en lelijke loopvlakken verwijderd worden. Na deze tussenslijp behandeling polijsten wij de vloer tot gewenste glans. Impregnatie is ook mogelijk.

Geintresseerd geraakt in een vrijblijvende afspraak en prijsopgave

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen