PP Traprenovatie

Ook mogelijk bij Floortec Schilten: PP treden op uw trap! Deze PP treden zijn in een zestal dessins leverbaar. Lees snel meer over de eigenschappen.

De nieuwe collectie bestaat uit 6 makkelijk te onderhouden treden die voorzien zijn van 3D-effect. De treden lijken op echt hout en beton. De toplaag is gemaakt polypropyleen. Dit materiaal is vrij van PVC, chloor en weekmakers, en is hierdoor een veilige keuze voor iedere situatie.

  • Voorzien van antisliplaag R10
  • Relatief ongevoelig voor vlekken
  • Emissieklasse E1
  • Antistatisch

Voordelen van het gebruik van pp als traprenovatie zijn de dempende en slipvaste eigenschappen. Ons merk Trenovo levert 6 verschillende kleuren pp trappen. Bij dit systeem wordt, net als bij laminaat, een overzettrede geplaatst over de bestaande trap. Ook de zijwangen kunnen worden voorzien van ditzelfde materiaal.

Het materiaal

Het materiaal PP is een relatief nieuw materiaal voor trappen, maar in de vaarsport-wereld wordt dit al sinds de jaren ’60 gebruikt. Onder andere het touw in (zeil-)boten is vaak gemaakt van PP. PP blijft drijven, en kan dus niet in de schroef van een boot komen. Bij trappen zorgt dit ervoor dat de treden in theorie meer waterbestendig zijn.

Kom langs in onze showroom om deze treden te bewonderen, en misschien is een trap met dit materiaal ook wel iets voor u?

Uiteraard is laminaat ook een goede optie.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen