Interesse?

Contact
Bezig met versturen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Graag ontvangen wij u in onze showroom in Dordrecht om onze uitgebreide collectie laminaat, houten vloeren en traprenovatiesystemen te presenteren. Als u uw huidige vloer (parket of natuursteen) door ons wilt laten reinigen, polijsten of schuren en behandelen dan geven wij u graag een prijsindicatie voor de werkzaamheden. Spreekt de prijs u aan, dan maken wij graag een afspraak met u om de vloer te inspecteren zodat wij u goed kunnen adviseren over de beste behandeling van uw vloer of trap.

Showroom Dordrecht

Op een goed te bereiken plek vlakbij afslag Werkendam/Stadspolders van de randweg N3 ligt onze vestiging. Op ons terrein is voldoende ruimte om uw auto neer te zetten. Ook met de fiets zijn wij goed te bereiken.

De huiselijke sfeer van onze showroom en de glimlach van onze medewerkers zorgen er voor dat u zich snel op uw gemak voelt. U bent welkom om tijdens de openingstijden binnen te lopen. Voor het opstellen van een offerte of overleggen van persoonlijk advies raden wij aan om een afspraak te maken.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 *
Zaterdag: 10.00 tot 16.00