Opslagservice

Als u bij ons een vloer besteld of als wij uw vloer renoveren, hebben wij twee extra opslagmogelijkheden voor u beschikbaar. Dit omdat de vloer leeg moet zijn voor wij onze werkzaamheden kunnen beginnen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze opslagservice als wij uw trap renoveren. Vraag onze medewerker naar de mogelijkheden. 

Cocoonzak

Wij komen u graag tegemoet met diverse oplossingen: u kunt een speciale opslag zak(ook wel: cocoonzak) bij ons aanschaffen waarin u uw meubels kunt zetten in uw tuin. Met deze zak heeft u maar liefst 9 kubieke meter aan droge opslag, gewoon in uw tuin of op uw terras. Handig: na het gebruik blijft de zak van u. Wellicht komt dit in de toekomst nog eens van pas.

Vrachtwagen met laadruimte

Geen ruimte voor de cocoonzak? Wij bieden u graag onze opslagbus-service aan. We plaatsen dan een vrachtwagen met laadbak bij u in de buurt en overhandigen de sleutel van de laadbak bijvoorbeeld de avond van tevoren, dit uiteraard in overleg met u. Tip: overleg met uw buurtgenoten en de chauffeur waar de bus het beste kan staan.

Een dag na oplevering van onze werkzaamheden halen wij deze bus weer bij u thuis op. Voor ons praktisch; wij kunnen ongestoord onze werkzaamheden uitvoeren, èn voor u gemakkelijk; uw meubels staan droog en veilig in de gesloten laadruimte. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen