Toppoint raambekleding

Een grote passie voor interieurtrends en vormgeving. Een heldere focus om, onder alle omstandigheden, tot de best mogelijke raamoplossingen te komen. Toppoint maakt dan ook de meest mooie- en functionele raamdecoratie. Continue ontwikkelingen qua design en techniek worden toegepast. Oogstrelende raamdecoratie, functionele perfectie. 

Raamdecoratie met vele luxe mogelijkheden

Toppoint is uniek in het aanbieden, geheel op elkaar afgestemde, raamdecoratie. Zo bieden wij voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. Ons producten zijn; Scala® aluminium jaloezieën, Duette® Shades, duo-rolgordijnen, EasyClick, gordijnen, horren, Silva® houten jaloezieën, paneelgordijnen, plissés, rolgordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen en Versus® gordijnen. Kenmerken zoals, elektrische raamdecoratie, geluiddempend, geschikt voor keukens, kindveilige producten, verduisterend, vochtige ruimtes, warmte isolatie en zonreflectie kunnen een belangrijke rol spelen bij uw keuze, vandaar dat ook deze kenmerken zijn opgenomen binnen onze collectie.

Binnenzonwering gecombineerd met gordijnen

Wilt u graag uw privacy behouden, zowel overdag als ’s avonds ? Wenst u u een prettige omgeving qua akoestiek, een fijne leefomgeving waarbij uw warmte -en/of geluidsisolatie goed geregeld is? Het kan allemaal door onze expertise op het gebied van raamdecoratie. We zijn namelijk gespecialiseerd, en uniek, in het combineren van raamdecoratie producten voor een optimaal effect. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een zonweringsproduct in combinatie met een gordijn creëert u de perfecte balans.

7 jaar fabrieksgarantie

Wanneer uw raamdecoratie defect of beschadigd is, heeft u uiteraard recht op reparatie. Bij Toppoint heeft u 7 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. In het geval dat u gebruik wilt maken van de Toppoint garantie neemt u dan altijd contact op met het verkooppunt waar u uw Toppoint raamdecoratie heeft aangeschaft.

Voor elk type raam een passende Toppoint hor

Onze uitgebreide en hoogstaande horren collectie maakt uw wooncomfort compleet. Met de ramen open ongestoord genieten van de frisse buitenlucht. Van nagenoeg onzichtbaar gaas tot speciaal pollenwerend gaas. Van oplossingen voor deuren tot kantkiepramen. Ook voor ons horrenprogramma geldt: Functionele perfectie.

Werkwijze raamdecoratie

Heeft u interesse in raambekleding van Toppoint, dan adviseren wij u graag in onze showroom waar wij u de diverse soorten, dessins en mogelijkheden kunnen laten zien en op basis hiervan een offerte kunnen maken. Het is voor een goede prijsbepaling handig om van te voren de ramen in te meten en wat foto’s van de ramen naar ons toe te sturen of mee te nemen.

Als u akkoord gaat met de offerte dan gaan we de ramen bij u thuis opmeten zodat u een definitieve offerte van ons ontvangt. Soms zijn er extra aanpassingen aan de raambekleding nodig.

Vervolgens wordt een afspraak ingepland van 1 dag om de bestelde raambekleding door onze eigen vakkundige medewerker te laten monteren.

Neem eens een kijkje in onze showroom . 

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen