Hoomline pvc en vinyl vloeren

De Hoomline pvc collectie bestaat uit een pvc vloer die opgebouwd is uit kurk met pvc toplaag en twee nieuwe collecties die volledig uit pvc bestaan. Alle pvc vloeren beschikken over een Uniclic verbindsysteem om de pvc delen aan elkaar te klikken.

Hoomline Vinylcork

Deze 10,5mm dikke vloer heeft een onverwoestbare PVC toplaag met trendy houtdessins. Met de unieke eigenschappen van kurk brengt u warmte en comfort onder uw voeten. En, met een Vinylcork vloer hoeft u niet te investeren in een extra onderlaag ter verbetering van de geluidsdemping en warmte isolatie. De natuurlijke kurkcellen absorberen geluid en warmte perfect!

De Hoomline Vinylcork serie bestaat uit 8 mooie dessins. De Vinylcork kant-en-klaar voor direct gebruik, antistatisch, licht- en zonbestendig, geschikt voor vloerverwarming, duurzaam en stootbestendig en makkelijk in onderhoud.

Hoomline Fusion

Isocore, de nieuwste technologie op het gebied van PVC vloeren, is uitermate goed gebruikt in de Fusion Premium en Supreme Isocore PVC collectie. De Isocore PVC vloer is te gebruiken op verschillende basis vloeren. De onderse laag van de strook egaliseert kleine oneffenheden. Desondanks zijn de stroken slechts 7,5 mm dik. Met een toplaag van 0,55 mm is de Fusion Superior Isocore zowel voor huishoudelijk gebruik als commercieel gebruik geschikt.

100% waterbestendig

De vloer kenmerkt zich tevens door 100% waterbestendig te zijn. De toplaag is volledig bestand tegen vocht en ook tussen de naden kan geen vocht komen doordat de stroken door een UniClic verbinding volledig tussen de naden gesloten zijn. Hierdoor is de vloer zelfs geschikt als badkamervloer.

Dimensionale stabiliteit

De vloer kan tot wel 200 m² zonder dilatatieprofiel worden gelegd.

 

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen