Vloer- en traprenovatie in Rotterdam

U bent toe aan het renoveren van uw vloer of trap voor uw woning in Rotterdam? Dan is zeker goed om te weten dat u bij Floortec Schilten goed terecht kun en aan het juiste adres bent.  De vakmensen van Floortec Schilten zullen uw vloer weer als nieuw maken en zij zorgen er ook voor dat uw trap weer het visitekaartje wordt van uw huis in Rotterdam. Diverse soorten vloeren kunnen door ons gerenoveerd worden. Dus bijvoorbeeld parket, planken vloeren en natuursteen (denk bijvoorbeeld aan marmer, travertin en hardsteen). Liever een volledig nieuwe parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Dordrecht (op nog geen 20 minuten rijden vanaf Rotterdam). Ook is Floortec Schilten o.a. gespecialiseerd in traprenovatie, waaronder dus het bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp overzettreden.

Parketschuren

Floortec Schilten schuurt uw parket of houten vloer stofarm. Wanneer wij starten met het schuren van het parket zullen wij de schuurmachines aansluiten op een speciale daarvoor bestemde stofzuiger die al het schuurstof opzuigt. Hierdoor komt er vrijwel geen schuurstof vrij tijdens het schuren van uw parketvloer. Uw (woon)kamer zal daardoor enorm schoon blijven. Het is daarom zeker mogelijk om het schuren van uw houten vloer als laatste in de verbouwing in te plannen en uiteraard is het voor onze vloerspecialisten ook het prettigst werken in een stofarme omgeving.

Na het schuren kunt u kiezen voor een afwerking van de vloer, zoals bijvoorbeeld met olie, kleur-olie, matte of zijdeglans lak. Iedere afwerking heeft eigen voordelen, Uiteraard adviseren wij u hier graag bij.

Traprenovatie Rotterdam

Binnen 1 dag renoverten wij uw trap. Wij doen dit o.a. door het aanbrengen van overzet treden. Indien door u gewenst kunnen ook de zijkanten van de trap bekleed worden met bijvoorbeeld hout, laminaat of pp. De mogelijkheden van traprenovatie zijn legio. Kies een voor een variatie met schop bord / stootbord, een andere strakke trapleuning, moderne led verlichting of speciale anti-slip strips is ook mogelijk. Gesloten of open trap? Dat maakt niet uit. Beiden zijn op te knappen. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Dordrecht om daar alle mogelijkheden eens te bespreken.

Slijpen en polijsten van marmer

U ben al tijden op zoek naar een manier om uw marmer vloeren weer mooi te krijgen. Heeft u last van slijtplekken of krassen in uw vloer? Dan hebben wij de oplossing voor u!  Wij kunnen uw vloer weer egaal maken en enorm laten glanzen. Wij slijpen de marmer vloer voor u. Uiteraard is dit wel de meest intensieve behandeling. Wanneer wij slijpen worden de hoogteverschillen weggeslepen met diamant en verwijderen wij eventuele krassen. Daarna polijsten wij de vloer en impregneren deze met een speciale steenzeep. Een alternatieve behandeling hiervoor is de tussenslijp behandeling. Wanneer u kiest voor de tussenslijp behandeling zullen we de vloer licht slijpen, zodat de kleine krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd zullen worden. Uiteraar zullen wij ook na deze tussenslijp behandeling de marmer vloer eveneens polijsten en impregneren.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Dordrecht, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen