Nieuw: Floortec Lamistairs!

Floortec Schilten is altijd druk bezig om de beste en nieuwste producten te vinden. Ook in de trappen-wereld zijn er namelijk volop innovaties. En hier zijn ze dan: de nieuwe collectie traprenovaties van Floortec! Exclusief bij ons verkrijgbaar. Lees snel meer.

Natuurlijk had Floortec al een ruime collectie met meer dan 30 verschillende treden, met deze nieuwe Lamistairs-collectie is er nog meer keuze! De treden zijn gemaakt uit een dikke onderlaag bestaande uit HDF materiaal, met een stevige slijtvaste toplaag. Wist u dat deze traprenovatie in maar liefst 17 verschillende kleuren leverbaar is?

De tekst gaat verder na de afbeelding.

Een voordeel van onze Lamistair collectie is bijvoorbeeld dat deze zeer hoogwaardig is, terwijl de prijs aantrekkelijk blijft. Uitbreidingen zijn er ook: LED-verlichting is leverbaar. Zowel koud als warm licht is overigens mogelijk. Bij dit trappensysteem wordt, net als bij een gewone laminaat-trap, een overzettrede geplaatst over de bestaande trap.

De trappen in het kort:

  • Slipvast
  • Volvlak verlijming, geluiddempende werking
  • Naden waar vuil zich in kan verzamelen? Niet bij Lamistairs!
  • Snelle installatie, vaak in 1 dag klaar.
  • Accessoires in kleur zijn onder andere: stootborden, zijwangen, vloeren, plinten, deklatten.

Het materiaal

De Lamistair-collectie is breed: van metallic-lijkende kleuren tot marmer en van notenhout tot witte planken, het is er allemaal. De treden en de trap-neus kunnen netjes worden afgewerkt. Wist u dat bijvoorbeeld ook de zijwangen en stootborden leverbaar zijn binnen deze collectie?

We zullen toch moeten toegeven: wij zijn best trots op onze eigen trappencollectie! Heeft u vragen of wilt u een kijkje nemen? Wij adviseren u graag in onze showroom. Misschien zit uw nieuwe Floortec Lamistairs-trap hier wel tussen!

Uiteraard zijn al onze andere laminaat trappen ook een goede optie.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen