PVC en vinyl vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een vinyl/pvc vloer de perfecte keuze voor u. In het bijzonder voor mensen met een allergie zijn deze vloeren zeer geschikt. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer eenvoudig schoonhouden met een stofzuiger of door deze lichtvochtig te reinigen met de daarvoor beschikbaar onderhoudsproduct.

Behoefte aan vloerverwarming in uw huis? PVC vloeren kunt u zonder problemen op vloerverwarming installeren. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd woongenot.

Ruime keuze PVC vloeren

Floortec Schilten levert de volgende pvc collecties:

 • Quick Step
 • Douwes Dekker
 • Hoomline

Deze merken pvc verschillen op het gebied van dessins, materiaal en dikte van de toplaag. PVC is leverbaar als vol pvc (volledige pvc plank is van pvc gemaakt) of als een pvc toplaag op LDF of kurk.

Legwijze PVC vloeren

PVC vloeren kunnen op twee manieren gelegd en geleverd worden:

 1. Klick pvc: via een stevige klick verbinding worden de pvc delen verbonden;
 2. Verlijmen van pvc stroken direct op de ondervloer: hierbij moet de ondervloer meestal van te voren geëgaliseerd worden

Wat is een vinyl vloer?

Livyn luxevinylvloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt dat je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.
  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: je vinyl vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  3. Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluidsdempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen.
  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in vinyl: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen