PVC en vinyl vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te onderhouden is? Dan is een vinyl/pvc vloer de perfecte keuze voor u. In het bijzonder voor mensen met een allergie zijn deze vloeren zeer geschikt. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer eenvoudig schoonhouden met een stofzuiger of door deze licht vochtig te reinigen met de daarvoor beschikbaar onderhoudsproduct.

Behoefte aan vloerverwarming in uw huis? Bij ons kunt u een PVC vloer kopen die geschikt is voor vloerverwarming. Ze zijn tevens geluiddempend en warmte isolerend, wat zorgt voor een verhoogd wooncomfort.

Ruime keuze PVC vloeren

Floortec Schilten levert de volgende pvc collecties:

 • Quick Step
 • Hoomline

Deze merken pvc verschillen op het gebied van dessins, materiaal en dikte van de toplaag. Zo zijn er bij Hoomline diverse visgraat-pvc vloeren in de collectie.

Wat is een vinyl vloer?

Livyn luxevinylvloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt dat je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.
  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: je vinyl vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  3. Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluidsdempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen.
  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in vinyl: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen