Geef uw houten vloer een andere uitstraling!

Wilt u uw houten vloer een ander uiterlijk geven? Dat is mogelijk bij Floortec Schilten, wij hebben jarenlange ervaring met het aankleuren van houten vloeren door het aanbrengen van kleurolie! Met name eiken vloeren zijn geschikt om de uitstraling te veranderen door deze aan te kleuren met olie.

Mogelijkheden

De producten waar Floortec Schilten mee werkt maakt het mogelijk om de kleur te maken die u wilt. Echter het aankleuren van een houten vloer is geen beitsen. Altijd blijf je de houtnerf zien van de plank. De kleurstof gaat met name zitten in de zachtere delen van het hout, hierdoor is het dus lastiger om hardhouten vloeren goed aan te kleuren omdat het effect veel minder is. Van belang bij het aankleuren van een houten vloer is dat deze goed en professioneel geschuurd wordt. De vloer moet dusdanig geschuurd worden dat de vloer voldoende kleurpigment op kan nemen.

Kleuren

In onze showroom hebben we een display met daarin voorbeeld vloerdelen met de meest toegepaste kleuren. Daarnaast hebben we stalen met de diverse kleuren olie verwerkt op eiken tapis stroken. U moet er wel rekening mee houden dat de kleur voor een deel ook bepaald wordt door het hout zelf en omdat hout een natuurproduct is, zit er verschil tussen verschillende soorten eiken.

 

 

 

 

Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen