Vloer- en traprenovatie in Roosendaal

Wanneer u toe bent aan het renoveren van uw trap en vloer dan is het goed om te weten dat Floortec Schilten voor u het juiste adres is. De vakmensen van Floortec Schilten zorgen ervoor dat uw trap en vloer er weer als nieuw uitziet. Het is toch zeker een mooi visitekaartje voor uw woning in Roosendaal? Floortec Schilten renoveert en behandelt diverse soorten vloeren, zoals parket, planken vloeren en natuursteen (marmer, travertin en ook hardsteen). Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe parketvloer, laminaatvloer of zelfs PVC vloer kunt u bij ons natuurlijk terecht in onze showroom. Onze showroom is gelegen in Dordrecht (op nog geen 30 minuten rijden vanaf Roosendaal). Floortec Schilten is o.a. gespecialiseerd in traprenovatie, voornamelijk het bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp overzettreden.

Parketschuren

Wij zullen uw parket of houten vloer stofarm schuren. De schuurmachines sluiten wij bij het schuren van het parket aan op een speciale stofzuiger die bijna al het schuurstof opzuigt. Daardoor komt er vrijwel geen stof vrij bij het schuren van uw parketvloer. Uw (woon)kamer blijft daardoor schoon, daarom kunt u het schuren van uw (parket)vloer zeker als laatste onderdeel in de verbouwing inplannen. Voor onze parketteurs is het namelijk het prettigst werken in een (bijna) stofarme omgeving. Zodra het schuurwerk gedaan is, kunt u een afwerking kiezen voor uw vloer. U kunt o.a. kiezen uit olie, kleur-olie, matte of zijdeglans lak. Welke keuze u maakt bepaalt u zelf. Elke afwerking heeft specifieke voordelen. Natuurlijk adviseren wij u graag bij uw keuze hierin.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende vloerinspectie en prijsopgave

Traprenovatie Roosendaal

Binnen 1 dag vernieuwen wij uw trap door het aanbrengen van overzet treden. Wilt u ook graag de zijkant van de trap bekleed hebben, dan is dat ook mogelijk. U kunt er voor kiezen om de trap en de zijkanten af te werken met eikenlaminaat of pp. De mogelijkheden voor het renoveren van uw trap zijn legio. Zoals het kiezen van een variatie met schop bord/stootbord, het aanbrengen van anti-slip strips of het afwerken met LED verlichting. Ook met de kleuren is er veel mogelijk. Of u nu een open of afgesloten trap heeft, beiden zijn op te knappen.

Bij uw bezoek aan onze showroom in Dordrecht leggen wij graag alle mogelijkheden uit. Ook kunt u een afspraak maken voor een trapinspectie en wij komen bij u langs.

Slijpen en polijsten van marmer

Uw natuursteen vloer weer als nieuw! Heeft u last van slijtplekken en is daardoor de glans verdwenen op uw marmeren vloer? Ook hiervoor hebben wij een mooie oplossing!

Door de marmeren vloer te slijpen (de hoogteverschillen in uw vloer weg te slijpen met diamant) worden diepe krassen en ongelijkheden op de vloer verwijderd. Zodra de vloer geslepen is wordt de vloer gepolijst en geïmpregneerd met de speciale steenzeep.

Een andere, alternatieve behandeling, is de tussenslijp behandeling. Bij de tussenslijp behandeling zullen we de vloer licht slijpen en daardoor zullen kleine krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd worden. Tevens zullen wij na de tussenslijp behandeling de marmeren vloer polijsten en impregneren.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen