Quick Step Livin

Quick-Step Livyn is een collectie van luxueuze vinylvloeren die het natuurlijke uitzicht en gevoel van hout en steen combineert met alle praktische voordelen van vinyltegels. De Livyn reeks bestaat uit een ruim aanbod aan erg diverse kleuren en dessins. Livyn Essential Click V4 is voorzien van het gepatenteerde Uniclic systeem voor een snelle, makkelijke plaatsing. De panelen met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

Wat is Quick-Step Livyn?

Quick-Step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn-vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen. Meer informatie en eigenschappen van de Lyvin.

De voordelen en eigenschappen van Quick Step Lyvin

NATUURLIJK UITZICHT

SNELLE EN EENVOUDIGE PLAATSING

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

SUPERIEURE BESCHERMING TEGEN KRASSEN EN VLEKKEN

Geniet jarenlang van je Quick-Step vinyl vloer dankzij de revolutionaire afgedichte bovenlaag met Scratch Guard en Stain Guard technologie. Bekijk de video en ontdek hoe deze laag superieure bescherming biedt tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken.

De collectie van Quick Step:

In onze showroom kunt u de Quick Step Lyvin collectie bekijken. Graag nodigen wij u uit om onder het genot van een kop koffie of thee uw vloer naar keuze uit te zoeken.

Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen