Vloer- en traprenovatie in Breda

Ook voor het renoveren van uw vloer of trap bent u in Breda en omgeving bij Floortec Schilten aan het juiste adres. Met onze vakmensen maken wij uw vloer weer als nieuw en wordt uw trap het visitekaartje in uw huis in Breda. De vloeren die wij renoveren en behandelen zijn parket, planken vloeren en natuursteen (denk aan marmer, travertin en hardsteen). Maar ook voor een nieuwe parketvloer, laminaatvloer of pvc vloer kunt u bij ons terecht in onze showroom in Dordrecht (nog geen 30 minuten rijden vanaf Breda). Floortec Schilten is gespecialiseerd in traprenovatie, dat wil zeggen het bekleden van bestaande trappen met hout, laminaat of pp overzettreden.

Parketschuren

Uw parket of houten vloer wordt stofarm geschuurd. Bij het schuren van het parket zijn de schuurmachines aangesloten op een speciale stofzuiger die bijna al het schuurstof opzuigt waardoor er vrijwel geen schuurstof vrij komt tijdens het schuren van de parketvloer. Groot voordeel hiervan is dat de woonkamer schoon blijft, u kunt het schuren van uw vloer dus als laatste in de verbouwing inplannen en ook voor onze parketteurs is het prettig werken in een stofarme omgeving.

Na het schuren kunt u kiezen voor een afwerking met olie, kleur- olie, hoogglans of zijdeglans lak. Er zijn zelfs mogelijkheden voor een onbehandelde uitstraling. Elke afwerking heeft zijn eigen voordelen, wij adviseren u graag hierin.

Traprenovatie Breda

Uw trap wordt in 1 dag vernieuwd door het aanbrengen van overzet treden. Indien gewenst kan ook de zijkant van de trap bekleed worden met hout, laminaat of pp. De mogelijkheden van traprenovatie zijn heel divers: variatie met schop bord / stootbord, een andere trapleuning, led verlichting of anti-slip strips. Zowel dichte als open trappen zijn op te knappen. Bezoek onze showroom in Dordrecht voor de mogelijkheden.

Slijpen en polijsten van marmer

Ook voor marmer vloeren hebben we mooie oplossingen om deze weer mooi te krijgen en de slijtplekken, waar de glans weg is, te verwijderen en de gehele vloer weer egaal te laten glanzen. De meest intensieve behandeling is het slijpen van de marmer vloer, hierbij worden de hoogteverschillen weggeslepen met diamant en worden de krassen verwijderd. Na het slijpen wordt de vloer gepolijst en geimpregneerd met een speciale steenzeep. Een alternatieve behandeling is de tussenslijp behandeling. Bij deze behandeling wordt de vloer licht geslepen zodat de kleine krassen, vlekken en loopvlakken verwijderd worden. Ook na deze behandeling wordt de marmer vloer gepolijst en geimpregneerd.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen