Trap- en vloerrenovatie in Huizen

DE specialist voor het renoveren van uw trap of vloer in Huizen is Floortec Schilten. Wanneer u toe bent aan het renoveren van de trap, dan bent u bij Floortec Schilten op het juiste adres. Ook schuren wij vloeren. De vakmensen van Floortec Schilten zorgen ervoor dat uw trap en vloer er zeker weer als compleet nieuw uitziet. De trap en vloer in uw woning in Huizen zijn toch onderdeel van het totale visitekaartje van uw woning? 

Bij Floortec Schilten renoveren en behandelen wij diverse soorten vloeren, dus ook parket, planken vloeren en uiteraard natuursteen (marmer, travertin en ook hardsteen). Op zoek naar een compleet nieuwe parketvloer, laminaatvloer of PVC vloer? Dan kunt u natuurlijk bij ons terecht in onze showroom. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in traprenovatie, waaronder ook het bekleden van (bestaande) trappen met hout, laminaat of pvc overzettreden.

Parketschuren

Wilt u dat wij uw parket of houten vloer stofarm schuren? De schuurmachines die wij gebruiken sluiten wij bij het schuren van het parket uiteraard aan op een speciale stofzuiger die al het (schuur)stof opzuigt. Hierdoor zal er er weinig tot geen stof vrijkomen wanneer wij uw parketvloer schuren. De ruimte waar wij aan het werk zijn blijft daardoor schoon, daarom kunt u het schuren van de (parket)vloer zeker als laatste onderdeel in de verbouwing inplannen. Onze parketteurs werken zelf uiteraard ook het prettigst in een (bijna) stofvrije omgeving. Wanneer wij klaar zijn met het schuurwerk, is het voor u mogelijk een afwerking te kiezen voor uw parketvloer. U kunt onder andere kiezen uit olie, gekleurde olie, en diverse laksoorten. Welke afwerking u ook kiest, elke afwerking heeft haar eigen specifieke voordelen. Weet u niet welke afwerking u wenst? Wij adviseren u hier uiteraard graag in.

Wilt u geadviseerd worden of een afspraak maken voor een vloerinspectie?

Traprenovatie in Huizen

Toe aan een nieuwe look voor uw trap in uw woning in Huizen? Wat dacht u van een betonlook trap of een mooie eiken trap? Floortec is de specialist in het bekleden van uw trap.

Wij kunnen een trap vaak al binnen 1 dag renoveren. Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanbrengen van overzet treden. De zijkant van de trap bekleden is ook mogelijk. U heeft keuze uit hout, laminaat of PP. Kies bijvoorbeeld een voor een variatie met een andere kleur schopbord/stootbord, het aanbrengen van goede anti-slip strips of het afwerken met moderne LED verlichting. Of u nu een open of gesloten trap heeft, beiden zijn op te knappen.

Neem contact op met onze medewerkers, dan leggen wij alle mogelijkheden graag aan u uit.

Meer informatie over traprenovatie?

Het slijpen en polijsten van marmer

Slijtplekken? Glans verdwenen? Floortec Schilten heeft ook hiervoor DE passende oplossing!

Floortec komt graag uw vloer inspecteren zodat wij de juiste behandeling kunnen adviseren. U kunt al uw vragen stellen en wij geven u een prijsopgave op maat. Elke natuursteenvloer is weer anders.

Een mogelijkheid is om de marmeren vloer te (tussen)slijpen (de hoogteverschillen in uw vloer weg te slijpen met diamant). Hierdoor verwijderen wij de krassen op de vloer. Na het slijpen van de vloer zullen wij de vloer natuurlijk polijsten en uiteraard impregneren met onze speciale steenzeep.

De meest uitgevoerde behandeling is de  tussenslijp behandeling. Bij de tussenslijp behandeling zullen we de vloer licht slijpen en zullen oppervlakte krassen, dofheid en eventuele loopvlakken verwijderd worden. Na deze tussenslijp behandeling polijsten en impregneren wij uw vloer. Uw vloer ziet er weer uit als nieuw.

Wilt u weten wat Floortec voor u kan betekenen?

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Huizen, Breda, Etten Leur, Hilversum en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen