Nieuws

Dé interieurtrends najaar 2023 op een rij!

Het najaar van 2023 staat voor de deur, dit betekent dat het hoog tijd is om je interieur een frisse make-over te geven. Als je op zoek bent naar manieren om je huis nieuw leven in te blazen, dan is het aanleggen van een nieuwe laminaatvloer of het laten uitvoeren van een traprenovatie dé manier om je huis compleet te transformeren.

Nieuwe look in huis door een nieuwe laminaatvloer

Een van de meest opvallende interieurtrends van dit najaar is het gebruik van laminaatvloeren. Laminaatvloeren zijn niet alleen stijlvol en eigentijds, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Een nieuwe laminaatvloer gaat jarenlang mee. Met een breed aanbod aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, kun je moeiteloos een warme en uitnodigende sfeer creëren die perfect past bij uw woning..

Doordat er veel mogelijkheden zijn voor het laten aanleggen van een laminaatvloer, is het voor ieder budget wel mogelijk een prachtig nieuwe vloer aan te laten leggen. Daarnaast is het bij de keuze voor laminaat vaak mogelijk om in een bestaand interieur zonder grote verhuizingen of verplaatsen naar ene andere locatie van de meubels, een nieuwe vloer aan te brengen. Floortec heeft jarenlange ervaring op het gebied van vloeraanleg en denkt graag met u mee. We hebben een uitgebreide showroom in Dordrecht waar we je graag vrijblijvend inspireren.

Nieuwe trap, nieuw huis!

Tevreden met u bestaande vloer? Dan is traprenovatie zeker het overwegen waard. Door het laten renoveren van je trap verfris je heel je huis. Door de vele mogelijkheden in kleuren en materialen is er voor iedere smaak wel een mogelijkheid. Een groot voordeel van traprenovatie is dat de installatie in vele gevallen al binnen één dag is voltooid. Daarnaast biedt Floortec vele verschillende mogelijkheden in materialen waardoor het met een klein budget al mogelijk is om je droomtrap te realiseren.

Delen: