Vloer- en traprenovatie in Weesp

Als u op zoek bent naar DE specialist voor vloer- en traprenovatie in de regio Weesp, dan is Floortec Schilten het juiste adres voor u! De vakmensen van Floortec Schilten zullen ervoor zorgen dat de vloer en trap in uw woning er weer als compleet nieuw uitziet. Toch wel het visitekaartje van uw woning in Weesp! Wij behandelen en renoveren diverse vloeren, waaronder planken vloeren, parket en uiteraard natuursteen (marmer, travertin en ook hardsteen). Of zoekt u een compleet nieuwe vloer? Een parketvloer, laminiaatvloer of PVC vloer? Floortec Schilten is o.a. gespecialiseerd in traprenovatie. Voornamelijk het bekleden van trappen met laminaat, PP overzettreden of hout.

Parket schuren

Uw parket of houten vloer schuren wij stofarm. De schuurmachines die Floortec Schilten gebruikt, worden bij het schuren van het parket aangesloten op een speciale stofzuiger die al het stof opzuigt. Daardoor zal er vrijwel geen stof vrijkomen wanneer wij uw parketvloer schuren. De kamer blijft daardoor goed schoon en kunt u hierdoor gemakkelijk het schuren van de vloer als één van de laatste onderdelen in de verbouwing inplannen. Onze parketteurs werken het prettigst in een stofarme omgeving. Als het schuurwerk gedaan is, kunt u een afwerking kiezen voor de vloer. Kies uit diverse soorten olie of lak. Elke afwerking heeft specifieke voordelen. Advies nodig? Wij helpen u graag!

Traprenovatie Weesp

Binnen 1 dag vernieuwen wij uw trap. Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanbrengen van overzet treden. De zijkanten van de trap bekleden is uiteraard ook een optie. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden met hout, laminaat of PP.

Renoveren van uw trap?  Dan heeft u veel mogelijkheden. Waaronder het kiezen van een variatie met stootbord/schop bord of het aanbrengen van goede anti-slip strips en/of het afwerken met strakke, moderne LED verlichting.

Heeft u een open of dichte trap? Dat maakt niet uit, beiden zijn op te knappen.

Slijpen en polijsten van marmer

Heeft uw marmeren vloer slijtplekken? Of is de glans verdwenen of vervaagd? Daarvoor heeft Floortec Schilten ook mooie, passende oplossingen!

Eén van de opties is om de marmeren vloer te slijpen (de hoogteverschillen in uw vloer weg te slijpen met diamant). Daarmee verwijderen wij de krassen op de vloer. Wanneer wij de vloer voor u geslepen hebben zullen wij de vloer uiteraard polijsten en impregneren met de speciale steenzeep.

Een andere behandeling voor uw marmeren vloer, kan de tussenslijp behandeling zijn. Door gebruik te maken van deze tussenslijp behandeling slijpen wij de vloer licht en daardoor zullen kleine krassen, eventuele vlekken en loopvlakken verwijderd worden. Na deze tussenslijp behandeling polijsten en impregneren wij uw vloer.

Floortec Schilten is aangesloten bij de landelijke Floortec organisatie, een samenwerkingsverband van 6 vloerspecialisten, die in geheel Nederland actief zijn, zoals in de regio Hilversum, Breda, Etten Leur, Roosendaal en Zevenbergen.
Delen:
Interesse

Interesse

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met versturen