Nieuws

Corona-update Floortec Schilten

Beste klant,

Omdat de gezondheid van zowel onze klanten als medewerkers erg belangrijk is, heeft ook Floortec Schilten een Corona-update! Wij verzoeken u om u aan de maatregelen te houden. Dit bericht zal worden bijgewerkt naar aanleiding van eventueel nieuwe maatregelen vanuit de overheid.

Deze weken èn weekenden zal de showroom tot nader order gewoon geopend zijn, maar wij vragen u wel om zelf goed op te letten. Wij nodigen u uit om ons te bellen voor uw bezoek om te voorkomen dat u moet wachten.

Ook treffen wij maatregelen, wij geven u bijvoorbeeld tijdelijk geen handdruk bij binnenkomst en vertrek. Maakt u zich geen zorgen over uw gezondheid? Ook dan vragen wij u dit artikel goed te lezen. De maatregelen die wij nemen zijn als volgt:

  1. Wij geven u geen hand bij binnenkomst
  2. Niet meer dan 4 personen tegelijk in de showroom
  3. Houd alstublieft voldoende afstand(minimaal 1,5 meter), van ons personeel maar ook van elkaar.
  4. Wij vragen u uw gegevens achter te laten op de intekenlijst bij de ingang.
  5. In onze showroom is een desinfectiemiddel aanwezig. Wij vragen u dit te gebruiken.
  6. Mondkapje vergeten? Ook deze hebben wij voor u klaar liggen.
  7. Heeft u corona en enkele weken geleden onze showroom bezocht? Wij vragen u ons dit te melden.
  8. Tot slot: heeft u een van de symptomen bijvoorbeeld een lichte verkoudheid of koorts? Bezoek dan op een ander moment onze showroom.

Houdt u hier alstublieft rekening mee. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Komen wij binnenkort voor een inmeetafspraak of advies bij u langs, komen onze medewerkers al werkzaamheden bij u uitvoeren en heeft u Corona-gerelateerde klachten? Meldt het ons dan, dan overleggen we met elkaar wat de beste oplossing is!

U bent dus welkom in onze showroom voor al uw vragen rondom vloeren en trappen, maar neem ook gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 078-6227214 of ons contactformulier. Ook telefonisch staan wij u graag te woord.

Gezondheid is het belangrijkste, ook onze mooie vloeren en trappen komen pas daarna! Wij vertrouwen op uw medewerking. Bedankt.

Het Floortec Schilten-team

Delen: