Nieuws

Oktober woonmaand

Bij Floortec is niet alleen oktober een woonmaand, wij hebben het hele jaar door de beste en leukste producten! Toch geven wij wat aandacht aan deze periode met een kleine selectie uit unieke en populaire dessins voor op uw trap en vloer. Verwacht geen lange stukken tekst dit keer, vooral heel veel inspiratie!

Niet te missen is de enorme populariteit van grijstinten! Zowel trappen, laminaatvloeren als houten vloeren moeten er aan geloven: er zijn namelijk voldoende tinten grijs om uit te kiezen. Hieronder een selectie gecombineerde betonlook-trappen.

Ook experimenteren met een trappen-configurator kan voor veel nieuwe inzichten zorgen. Wij hebben een kleine selectie voor u uitgezocht. Wist u dat elk basiselement van de trap los aan te passen is? Dit zorgt voor bijna onbeperkte keuzes.

En wat dacht u van grijze vloeren? Vanwege de neutrale tint zijn deze vaak heel goed te combineren met natuurlijke kleuren zoals eikenhout of een andere tint beton. Of het nu om laminaat of hout gaat, in elke collectie vloeren zijn wel keuzes te maken voor grijstinten. Niet te vergeten: ook een mooie gerenoveerde natuurstenen vloer is zeer mooi, ook met grijze elementen.

Delen: