Nieuws

Wilt u laminaat met karakter laten leggen? Kies voor Douwes Dekker laminaat

De recent aangepaste collectie van Douwes Dekker laminaat zorgt voor sfeer en karakter in uw woning. Het laminaat zorgt niet alleen voor een vloer die past bij uw woonbeleving, maar geeft de woning meerwaarde en is ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Laminaat laten leggen scheelt veel tijd en moeite en u geniet binnen no time van uw prachtige nieuwe vloer.

Waarom Douwes Dekker laminaat

Het laminaat van Douwes Dekker bestaat uit een decorlaag geïmpregneerd met kunsthars bovenop een stabiele en watervaste HDF-drager met kliksysteem. Bij het plaatsen van de vloer wordt deze ‘zwevend’ gelegd op een ondervloer naar wens. Hierdoor kunt u de vloer combineren met vloerverwarming- of koeling, dit maakt ze uitstekend geschikt voor een woning waar in geleefd wordt. Zo is het materiaal bestand tegen vlekken, vallende voorwerpen en krassen en is het laminaat extreem slijtvast waardoor u er jarenlang plezier van beleeft. Bovendien ook niet onbelangrijk: de vloer is eenvoudig schoon te maken en heeft weinig onderhoud nodig. Voor een geluidsarme vloer vraagt u onze specialisten naar de beste ondervloer. Zo geniet u niet alleen van rust in de ruimte waar de vloer ligt, maar hebben ook uw onderburen geen geluidsoverlast.

Verschillende stijlen

De vloeren van Douwes Dekker hebben elk specifieke kenmerken en een eigen karakter en uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een romantische laminaatvloer of ga voor een stoer en strak design. U creëert in een handomdraai uw ideale woonsfeer. Daarom zit er altijd wel een vloer voor u bij. Het Douwes Dekker laminaat is verkrijgbaar in 7 verschillende collecties en u heeft de keuze uit tientallen natuurgetrouwe hout- en steendecors. Laminaat kopen? Kies uw favoriete uitstraling, houtsoort en kleur en uw gewenste formaat en dikte. Wij zorgen voor een bijpassende randafwerking waardoor de vloer helemaal af is.

Laminaat laten leggen

Het laten leggen van uw nieuwe laminaatvloer heeft vele voordelen.  Zo bent u verzekerd van een strak gelegde laminaatvloer met een professionele afwerking. Als u zelf wilt leggen, kunt u hieraan veel tijd kwijt zijn. Dit doordat het laminaat bijvoorbeeld afgesneden moet worden voor in de hoeken van uw kamer. Ook is het van belang dat de basisvloer vlak, schoon en ook droog is. Toch kleine hoogteverschillen? Een goede ondervloer kan dit oplossen. Er zijn zoals eerder geschreven diverse ondervloeren leverbaar. Nog voor de verwerking moet het laminaat gecontroleerd worden op gebreken. Wij hebben voor ieder budget een prachtige vloer in de collectie die vervolgens vakkundig gelegd wordt door ons. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

Visgraat

Is laminaat naar uw idee een veel beperktere keuze dan hout? Integendeel. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren niet alleen meer leverbaar als losse planken. Anno nu is er ook een keuze uit patroonvloeren, neem bijvoorbeeld de visgraat van Douwes Dekker. Gelegd met voelbare v-groef, lijken deze vloeren net op een ‘echte’ visgraat. Bovendien zijn deze leverbaar in 4 verschillende dessins! Zo zit er altijd wel een laminaatvloer voor u bij.

Ook in het nieuwe jaar staat het Floortec team weer voor u klaar. Het valt aan te raden om eens een bezoek te brengen aan onze showroom en hier de verschillende vloeren van Douwes Dekker te bekijken. Onder het genot van een kopje koffie helpen onze gespecialiseerde verkopers u bij het maken van uw keuze. Neem direct contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Delen: