Nieuws

De nieuwe Quick Step collectie 2017-2018 is binnen!

Floortec Schilten heeft als Quick Step select dealer als een van de eerste de volledig nieuwe collectie laminaat- en pvc vloeren 2017-2018 binnen.

Wat is er nieuw?
Na het succes van de Impressive laminaat serie, opgevolgd door de Majestic serie heeft Quick Step zijn assortiment in de waterbestendige laminaatvloeren uitgebreid. De Hydroseal die er voor zorgt dat het laminaat waterbestendig is, is nu ook toegepast op de volledig nieuwe Eligna serie. Daarnaast is ook de Impressive serie uitgebreid met 4 nieuwe decoren. Naast de waterbestendigheid zijn deze series zeer authentiek van uiterlijk en bijna niet meer voor hout te onderscheiden.
U heeft al een Quick Step laminaat vloer voor € 14,99

Daarnaast is de collectie pvc vloeren onder de naam “Livyn” uitgebreid.
Ze hebben hier goed ingespeeld op de vraag naar de gietvloeren en betonvloeren look. In de Ambiant serie zijn er, naast de betonlook vloeren nu ook mooie strakke vloeren met het uiterlijk van een gietvloer en zelfs een schitterende carrera marmerlook.
De Livyn vloeren zijn ook in click te verkrijgen wat ideaal is voor de particulier. Een nieuwe pvc vloer zonder egaliseren en lijmen!

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze Showroom aan de Bamenda weg 46 in Dordrecht. U wordt opgewacht door onze Quick Step experts en onder het genot van een bakje koffie vertellen zij u alles.

 

Delen: