Nieuws

Trap renoveren, wat komt hierbij kijken?

Heeft u er weleens bij stilgestaan hoeveel een trap in een gemiddeld huishouden te verduren heeft? Duizenden voetstappen die dagelijks naar boven en beneden lopen, sluipen of stormen. Op een gegeven moment gaat dat zijn tol eisen. De trap gaat kraken, traptreden raken versleten of de trap heeft in de loop der jaren zijn charme verloren. Het kan ook zijn dat u een open trap heeft, die u graag dicht wilt laten maken. Wat de reden ook is, als u kiest voor een traprenovatie dan heeft u verschillende mogelijkheden. In dit artikel leest u wat er allemaal komt kijken bij een traprenovatie.

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Iedere trap is anders en smaken verschillen. Voordat u aan de slag gaat met een traprenovatie doet er goed aan om u te laten informeren over de mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos, van laminaat, hout, multiplank tot pvc. Er zijn traprenovatiesystemen voor elk budget. Ook het bekleden van de zijkanten van de trap is mogelijk. Bij Floortec ontvangen wij u graag in onze showroom in Dordrecht. Daar kunt u zich laten inspireren door de verschillende opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van ledverlichting onder uw traptreden?

Afspraak op locatie

Heeft u een keuze gemaakt? Dan komt een deskundig adviseur bij u thuis langs om de trap te bekijken en om te beoordelen of de gekozen traprenovatie mogelijk is. De trap wordt tevens opgemeten. Soms zijn er extra aanpassingen aan de trap nodig om de traprenovatie goed uit te kunnen voeren. Dit kan dan meteen meegenomen worden in de offerte zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Twijfelt u tussen de verschillende aanbieders van traprenovaties? Vraag dan gerust meerdere offertes op, maar staar u niet blind op de prijs. Vergelijk ook de kwaliteit door te letten op de werkwijze en ervaringen van andere klanten.

Traprenovatie binnen één dag

Een vloerspecialist kan uw trap binnen één dag een totaal nieuw uiterlijk geven. Een warme houten trap of stoere beton look; u bepaalt de uitstraling, wij doen het werk. Het renoveren van een trap is specialistenwerk dat u het beste kunt overlaten aan een ervaren vakman. De vakman neemt al zijn kennis, ervaring én materialen mee op de dag van de renovatie. De voordelen daarvan zijn dat u geen last heeft van hak- en breekwerk, dat alle zaagwerkzaamheden buitenshuis worden uitgevoerd en dat u meteen deskundig advies krijgt over het onderhoud van uw trap.

Is uw trap aan renovatie toe? U bent van harte welkom in onze showroom, wij adviseren u graag over de juiste keuze en de vele afwerkingen en kleuren.  Of neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en uw trap te inspecteren zodat we u een goed advies kunnen geven.

Delen: