Nieuws

Patroonlaminaat special

“Maar deze patroonvloer, dit is toch gewoon hout?”

Nee, het is echt geen hout. Ligt zo’n vloer er eenmaal in dan is het eigenlijk niet van echt te onderscheiden. We hebben het natuurlijk over laminaat-patroonvloeren. Goede kwaliteit, sterke toplaag, een aantrekkelijke prijs en bovendien: eenvoudig onderhoud.

Eerder las u wellicht het artikel ‘oktober woonmaand’ over de populariteit van grijze vloeren. Bij Floortec is het het hele jaar woonmaand! Hierom geven wij u nogmaals inspiratie, ditmaal voor de trending laminaatvloeren van het moment! Niet alleen grijstinten zijn in de mode, ook patroonvloeren zijn een hot item. Met name in de categorie visgraat is keuze in bijzondere kleuren. Neem bijvoorbeeld de Douwes Dekker vloeren, bestaande uit losse planken wat zorgt voor een authentieke houtlook.

Wat dacht u van de nieuwe Quick-Step patroonvloeren collectie? Een kleine impressie, uiteraard is de rest van de collectie ook bij ons in de showroom te bezichtigen.

U ziet het! Voor liefhebbers van patroonvloeren is er keuze in diverse kleuren. Toch liever een plankenvloer? Hierin is de collectie nog groter. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Delen: