Nieuws

Trap renoveren: wat zijn onze mogelijkheden?

De trap is het visitekaartje van uw woning. Iedereen die de hal binnenstapt ziet deze blikvanger als eerste onderdeel van uw woning. Belangrijk dus, dat de trap er mooi uitziet. Misschien was dat bij u in huis ook ooit het geval, maar heeft de trap de tand des tijds toch niet helemaal goed doorstaan. Dan is een traprenovatie echt iets voor u. In slechts één dag heeft u een trap die weer als nieuw lijkt en waar u weer jaren trots op kunt zijn. Er zijn diverse opties voor een vernieuwing van de trap in uw woning.

Waarom traprenovatie?

Traprenovaties komen de laatste jaren veel voor, in het hele land zijn er bedrijven die zich hierin gespecialiseerd hebben. Een traprenovatie is daarom altijd door ons als vakman uit uw regio uit te voeren. U kunt bij ons kiezen voor een eiken, laminaat of PP afwerking van uw nieuwe trap. De treden worden bekleed met het materiaal van uw keuze zonder dat er hak- of breekwerk plaats hoeft te vinden. Alle zaagwerkzaamheden doen we buiten, dus u heeft geen stof in huis. Uw nieuwe trap is niet alleen een prachtig visitekaartje van uw woning, maar ook een onderhoudsarme eyecatcher die u gemakkelijk kunt reinigen en waar u weer jarenlang plezier van heeft.

Welke mogelijkheden zijn er?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om alleen de traptreden zelf aan te pakken. Dat kan door laminaat of massief eiken stroken te gebruiken voor de bekleding. Ook is het mogelijk om multiplank of PP overzettreden te plaatsen. U heeft daarbij keuze uit diverse merken. Daarnaast kunt u natuurlijk voor allerlei extra’s kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van verlichting in de traptreden of aan de zijkanten? En ook trapleuningen kunnen natuurlijk in bijpassend materiaal geleverd worden. Ook is het mogelijk om de zijkanten van de trap mee te bekleden tijdens de renovatie, al is dat niet voor elk renovatiesysteem mogelijk. Voor de stootborden heeft u keuze uit eiken in dezelfde kleur als de trap, maar het is ook bijzonder stijlvol om bijvoorbeeld een MDF stootbord te kiezen dat u in elke gewenste kleur kunt schilderen.

Meer weten?

Heeft u een trap die wel toe is aan een nieuwe look en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neemt u dan eens contact op, we kijken graag met u mee naar de opties die uw trap goed zullen doen.

Delen: