Nieuws

Wat kost traprenovatie? Wij leggen de verschillen uit.

Als je je huis een totaal nieuwe look wilt geven, dan is traprenovatie zeker het overwegen waard. Traprenovatie is een relatief goedkope en snelle manier om je huis een make-over te geven. In dit artikel vertellen we je graag over de mogelijkheden en de kosten die komen kijken bij traprenovatie.

Hout, laminaat of PP?

Er zijn verschillende materiaalkeuzes mogelijk voor het uitvoeren van traprenovatie. Uiteraard speelt de keuze van het materiaal een belangrijke rol in het kostenplaatje van de gehele traprenovatie.

Eiken trappen

Op zoek naar een warme uitstraling en wil je dat de trap weer jaren meegaat? Dan is een houten trap een slimme keuze. Door de vele mogelijkheden met afwerken kan een houten trap volledig worden aangepast naar een bestaande houten (visgraat)vloer. De eiken overzettreden kunnen in ruim 40 verschillende oliekleuren worden afgewerkt, naar keuze met of zonder anti slip strip, er is dus altijd wel voor ieder wat wils.

Laminaat trappen

Trappen op laminaat basis zijn momenteel het meest verkocht, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, antislip en slijtvast zijn een aantal kenmerken van laminaat. Daarnaast is de installatie binnen 1 dag afgerond. Doordat er geen naden in laminaat zitten, is de trap goed schoon te houden. Wel zo prettig!

PP trappen

Een wat minder bekend materiaal voor traprenovatie: PP. Dit relatief nieuwe materiaal is waterbestendig en wordt daarom al jarenlang gebruikt in de watersport. Floortec heeft een nieuwe collectie welke bestaat uit 6 gemakkelijk te onderhouden treden. De treden zijn voorzien van een een 3D-effect. Een PP-traprenovatie is volledig vrij van PVC, chloor en weekmakers. Dit maakt je trap veilig voor iedere situatie.

Floortec Lamistairs

Op zoek naar een traprenovatie van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs? Maak kennis met onze unieke collectie: Floortec Lamistairs. Het voordeel van deze collectie laminaat trappen is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn op het gebied van uitstraling. Een marmer-look trap of liever een houten style? Geen enkel probleem. Daarnaast zijn de treden slipvast, zeer goed schoon te houden, duurzaam en snel te plaatsen. De installatie is binnen 1 dag afgerond.

Wat kost het om een trap te laten renoveren?

Zoals eerder benoemd is de prijs van een traprenovatie afhankelijk van meerdere factoren. Hoeveel treden heeft de trap, welk materiaal is er gewenst en hoe ziet in het algemeen de trap er uit. Zo is een kwalitatief hoge eikenhouten traprenovatie wat hoger in prijs dan een laminaat traprenovatie. Onze nieuwe Floortec Lamistairs biedt een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Profiteer van de velen voordelen zonder daar een grote prijs voor te betalen.

Wanneer een trap wordt gerenoveerd, gebeurt dit met de gedachte dat deze trap weer jarenlang meegaat. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken. Wij zijn jarenlang specialist op het gebied van vloeren en traprenovatie. Wij nodigen u graag vrijblijvend uit om ons brede assortiment met eigen ogen te komen bekijken in onze showroom te Dordrecht.

Delen: